Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Как да се запечата Пукнатини в Wet Бетон Етаж

Concrete е малко порест , тъй като е и може да влезе вода просмукват през . Като пукнатина в бетонния под само влошава ситуацията . Ако една пукнатина се е развила по пода или вътрешен двор , най-добре е да поправите проблема възможно най-скоро , колкото можете , за да го предпази от по-нататъшно отваряне . За да направите това , което трябва силен бетон уплътнител . Нещата ще трябва
Фенове
Почистваща четка
Cement Patch
Cement
Water
Paintbrush е. две кофи
Scrape
Парцали в
Покажи повече инструкции в
1

изчакайте мястото да изсъхне . Изкърпване на бетон , която е мокра не работи добре и лепенка е вероятно да не провежда . Налице е причина за мокрия под , независимо дали това е теч от водопроводната инсталация или проливни дъждове . Били ли някой да поправи какъвто и течове , или да изчака дъжда да спре. Подземните води се ще трябва да се разсее малко или можете да го закърпят . След като дъждът спре или теча е фиксирана , да помогне на сушене заедно чрез създаването на феновете да се движат на въздуха . Ако има прозорец , да ги отвори за кръстосано бриз.

2

Scrub пода с четка и изплакнете с вода , докато тя е все още мокра . Допълнителните водата няма да боли и в насипно състояние отломки трябва да бъдат отстранени , преди да може да се започне ремонт .


3

Смесете цимент и вода в кофа за съответствието на боя. Смесете бетон кръпка в отделна кофа , следвайки указанията на опаковката, за да се гарантира успех .

4

Paint микс цимент в пукнатината с четка за рисуване . Циментът ще помогне на облигационерите на стария паркет с нов пластир материал.

5

Изсипете в кръпка микс докато цимент боята е все още мокра . Level е гладка с лом и избършете излишъка . Тя Оставете да изсъхне през нощта.

6

Намокрете кръпка на следващия ден до леко го навлажнете . Това ще помогне да излекува кръпка и да я направи по-трудно . Намокрете го веднъж на ден в продължение на три дни.


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1019012223.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.