Как да Ремонт пещ след наводнение

? Пещи са открити в почти всеки дом в Америка. Те се използват за отопление на жилища в по-студените месеци и са задължителни за всеки собственик на жилище . Те обикновено се намира в сутерена на къщи и тяхната температура може да се регулира от термостат . По време на буря с дъжд , мазета наводнения. Това наводнение може да увреди пещта. Подмяна пещ газ може да се окаже доста скъпо , така че се опитват да поправят пещта първа . Нещата ще трябва
Регулируем гаечен ключ
Парцали
Air маркуч
Water
Soap
Teflon лента
Lighter MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
<Бразилски> 1

помпа всичката вода от мазето и далеч от пещта с потопяема помпа . Стартирайте изхода на помпата тръбата извън къщата, където водата може да се отцеди . Завъртете всички газови shutoffs на пещта в положение изключено да се предотврати изтичане на газ.

2

Разхлабете линията на газа с регулируем гаечен ключ. Включете линията на часовниковата стрелка , за да го премахнете, и повторете процеса за пилотния линия , основната линия горелка и термодвойката . Намерете модула на горелката на пещта и я издърпайте от камерата. Почистете вътрешността на модула на горелката , за да отстраните прах и отломки, които може да са натрупали там по време на потопа. Избършете го почистете с парцали и духне събранието с маркуч въздух.


3

Почистете екрана отдушник на вентилатора горелката с парцал , за да гарантират, че тя е свободна от отломки. Задайте събрание на горелката обратно на мястото му и да го прикрепите здраво към пещта . Blow всички портовете на устройството за управление с маркуч въздух, докато няма вода оставащо .

4

Прикрепете пилотна линия, термодвойка и горелка линия, като ги въртите по часовниковата стрелка в място с регулируем гаечен ключ. Не пренатегнете линии , които могат да лишат лесно . Свържете линията за доставка на газ. Включете линията на газовите доставки при вентила . Смесете 75 процента вода с 25 процента ястие сапун. Сипете на вентила и да видим дали тя мехурчета около арматурата . Ако все пак има теч.

5

Изключете газта , изключете изтичане монтирането , увийте резбата на тръбата в тефлонова лента и включите отново, за монтирането . Включете газ и проверете отново за течове. Ако монтирането е сигурна, запали сигналната лампа под пещта със запалка или кибрит , за да я включите и да се уверите, че пещта се работи правилно .

My газ пещ прави бръмчене шум, когато тя започва Up

A бръмчене шум от вашия пещ може да бъде просто неудобство с лесна корекция или знак за по-голям проблем . A пещ може да бъде инсталиран в различни части на дома , включително мазе , таван или обхожда

Περισσότερα >
Вход Рустик мебели Tools

Изграждане селски дневник мебели изисква голям брой специализирани инструменти. Различни части от дневника мебели изискват различни инструменти и умения в зависимост от тяхното проектиране . Има много

Περισσότερα >