Как да се определи вдигнати Tile

Влага, неправилна инсталация и много други фактори могат да причинят плочки, за да вдигне с течение на времето . A повдигане плочки става грозен , както и потенциална опасност от спъване . Също така е много по-вероятно да се повредят , когато тя е в насипно състояние. След една плочка е всъщност вдигна , най-добрият вариант е просто да се премахне и то или подмяна плочки повторно поставяне . Вие трябва да сте сигурни, че предприемат подходящи стъпки , когато го постави обратно на пода обаче, или бихте могли просто да се свърши с него идва насипно отново скоро. Нещата ще трябва
Iron
лост
Hammer
длето
телена четка
Thin зададена
Trowel
Малет
Grout
<Бразилски> Покажи повече инструкции
е. 1

Загрейте плочката с помощта на дрехите желязо. Това помага да се разхлабят останалата лепилото така плочката ще изскочи по-лесно.

2

Издърпайте плочката с един лост . Ако не можете да го получите лесно , можете да използвате чук и длето да чип плочката , но ако все още е поставена достатъчно категорично, че това е необходимо , вие може би не трябва да замества плочката , и просто да му помогне да закрепи обратно на мястото му .


3

Извадете хавана или лепилото от пода и от гърба на плочката , ако смятате да го използвате отново , вместо да го замени с нов. Почистете повърхностите с телена четка , за да се вдигне нагоре хоросан , или да използвате диск Сандер бързо да го свалиш . Не забравяйте да носите маска , ако използвате диск Сандер . Почистете мястото обилно , така че имате чисто подосноВата да инсталирате новата керемида нататък.

4

Смесете тънък зададена хоросана според указанията на етикета. Мистрия легло на замазката ниво в отвора , който сте създали , и след това да настроите плочката здраво на място . Внимателно стачка плочката с чук, за да се гарантира , че съгласно постоянната здраво в леглото. Избършете излишния тънък комплект , която изтласква навън и се качва на околните плочки .

5

Позволете за тънка - настроен да изсъхне напълно, според инструкциите на опаковката , без да ходи в или нарушаване на плочката по никакъв начин . След като това приключи, можете да сложите варов разтвор , който съвпада с този оригинален варов разтвор работа около плочката , за да продължи подмяната .

Admiral Сушилня Overheats & Има да се охлади

Без добре функциониращ сушилня трябва някога да е толкова горещо , че прегрява и трябва да се охлади , включително Admiral . Ако вашият адмирал сешоар прегрява дори веднъж , спрете да го използвате и

Περισσότερα >
Как да се изгради един Backyard комплект за игра

Дайте дете дара на една домашна задния двор комплект за игра , за да създадете семейни спомени, които вероятно ще надмине всяко видео или компютърна игра. Планирайте по-голям , по-здрави комплект за и

Περισσότερα >