Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Какво е Плачеща Tile

? Вашият мазе , най-ниската точка в дома си, обикновено седи върху легло от бетон. Ако водни течове в тази област , като например по време на по-тежко от средното количество валежи или когато тръбата изблици , течността не могат да проникнат през бетона. Това може да ви залее ниската стая и щети мебели. Плачеща плочки формира едно решение на тази дилема . Описание

Плачеща плочки е пореста тръба, която се поставя в или около сутеренни основи , басейн канализацията , downspout канализацията или други ниски места водата да се оттича в източване на картер помпа или буря. Строителни кодове обикновено изискват тази плочка около мазета . Съвременните версии са направени от гъвкава пластмасова тръба , която може да се измести с всяка наземна движение без да се повреди . Тя може също така да има перфорации или прорези нарязани на него, така че водата може да проникне през . Филтрите могат да обикалят тези тръби да се предотврати запушването от фина почва или други отломки . Tile в по-старите жилища могат да бъдат изработени от глина ; тя е склонна към напукване и изтича с течение на времето .


вътрешните работи Поставяне

Вътрешни инсталации на блок фондации изискват копаят траншея под сутерена , че е от 1 до 2 фута дълбоко . Изкопът трябва да бъде около 18 инча от външните стени . За да отстраните остатъците от вода в рамките на фондацията, пробиване на отвори в кухините във всеки край на фундамента . Поставете плач плочката в окопа и да го свържете към полето картер или изтичането етаж . Покрийте изкопа и тръбата с чакъл , и се налива бетон над тях, за да се възстанови на пода.

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1019012120.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.