Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Как да се определи Wet шперплат шкафове

Изсушаването мокри шперплат шкафове е необходимо, за да поддържат своята форма и атрактивен външен вид . Този тип на дърво е тънки фурнири свързани за да образуват траен , устойчив на удар лист на дърво . Шперплатът е полезна в областта на строителството и изграждане на декоративни и функционални мебели за дома , като шкафове, етажерки и шкафчета . Справяне с мокър шперплат е времеемко проект , но си струва да се спаси шкафове . Нещата ще трябва
отвертка
градински маркуч
Soft кърпи
Вентилатори
Почистващи кърпи
Минерални духове
Карпентър или лепило за дърво
Скоби
Bucket <Бразилски > Non - пенливо домакински амоняк
Cream дърво реставратор с ланолин MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Отстранете шперплат шкафовете с отвертка , ако те са били потопени в потоп . Измийте всички отломки или кал с градински маркуч и ги подсушете с меки кърпи.

2

Поставете чисти шкафовете в добре проветриво сграда склад, гараж или друга област, в която те могат да изсъхне на прякото слънчева светлина или някъде близо до директна топлина . Това е важно, тъй като пряка слънчева или топлинна енергия може да доведе до изкривяване .


3

Оставете кабинетите в района, за да изсъхне в продължение на няколко седмици или дори няколко месеца. Отворете и затворете вратите и чекмеджетата периодично, за да гарантира, че те продължават да работят правилно .

4

Избършете плесен , която расте върху шкафовете с кърпа, напоена с минерални духове. Огледайте върховете и дъната на шперплат шкафове за мана , както добре. Може да се наложи да направите това няколко пъти през периода на сушене.

5

ремонтни всяка спорна фурнир от него залепване обратно на място с лепило дърводелец или дърво и да го затягане заедно, за да си я осигурят . Ако кабинетът има значителни щети , които не можете да поправите този начин , се обърнете към специалист , за да го възстановите , ако има сантиментална стойност .

6

Махни облачност филми или бели зони предизвика от увреждане на вода чрез потапяне кърпа в кофа с равни части не- пенливо домакински амоняк и вода. Изстискайте кърпата и избършете всички облачност или бели области.

7

Възстановяване на блясък и блясък на шперплат шкафовете чрез прилагане на дърво реставратор . Изберете който съдържа ланолин и е в крем формула . Следвайте указанията на етикета.


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1019012108.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.