Как да монтирам един Flower Box до Vinyl Сайдинг

Сандъчета , които висят под долния ръб на външните прозорци се наричат ​​прозорците . Тези правоъгълни саксии придават на страната на произход и предоставят място, където да растат различни растения и цветя. Висящи кутия прозорец правилно изисква да използвате болт достатъчно дълго, за да проникнат през външната стена в изработването на къщата. Когато екстериора има сайдинг върху него , predrilling дупката предотвратява прекомерно увреждане на siding.Things ви е нужно
Stud Finder
Pencil
Tape мярка
Пробийте
свредла
3 - инчов лаг болт
Бесният
Clear екстериор силикон силикон
почва
Flowers MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Walk вътре в дома , за да прозореца , където са окачени кутията за цветя . Мощност до търсач родословни и го притиска до стената под лявата страна на прозореца . Плъзнете я бавно надясно докато лека дисплеи. Mark мястото с молив и след това да продължите плъзгането търсача на мъжкото към дясната страна на прозореца , като отбелязва всяка локация родословни .

2

Измерете ширината на перваза на прозореца с ролетка и отбележете местоположения на шипове . Върнете извън дома и да използват мярка лента за прехвърляне на местата за родословни на винил сайдинг . Начертайте друга марка в центъра на перваза на прозореца.


3

Измерете ширината на кутията за цветя и го разделете на две , за да намерите центъра . Отбележете центъра с молив и след това да го задържи до винил сайдинг , подравняване на центъра марка на кутията с център марка на сайдинг . Mark местата на стената родословни на гърба на кутията на прозореца.

4

Поставете кутията за цветя на здрава повърхност с предния ръб надолу. Поставете 1/4-inch диаметър свредло в бормашина и да се създаде една дупка във всяка точка марка родословни в центъра на гърба на кутията.

5

Разходка до прозореца и тренировка 3 - инчов дълбоко дупки в сайдинг винил на същите места , където кутията ще се монтират към . Ако е необходимо , дръжте кутията обратно до стената и да направи една точка във всяка дупка с помощта на молив.

6

Дръжте кутията за цветя до сайдинг и привеждане на дупките в него с тези в сайдинг . Добавям 3-инчов лаг болт през вътрешността на кутията за цветя във всяка дупка и ги затегнете с помощта на гаечен ключ или прах тренировка.

7

Отваряне на тръба на ясна външна силикон силикон и прилага 1/8-inch топчета по протежение на върха на кутията за цветя , където той отговаря на сайдинг .

8

Напълнете кутията за цветя с присаждането почвата и растенията, както желае.
Как да се замени на Inner вана на Maytag Front Loader

Ако ваната в рамките на вашата Maytag пред - товарна машина не се включва правилно по време на цикъла на центрофугиране и след това може да имате счупен вана . A пукнатина във външната или вътрешната

Περισσότερα >
Как да монтирам една дъска за гладене на стената

Как да монтирам една дъска за гладене на стена. Това колеблив дъска за гладене е непривлекателна , обемисти и предприемането на така необходимото пространство в дома си . Добави пространство и удобств

Περισσότερα >