Отстраняване на един Genie гаражна врата Хед Light който няма да се On

The Genie Компанията е на пазара от началото на 1920 . Първоначалната му мисия е да се създаде широка гама от продукти , включително продукти за армията , като капачки за предпазителите . Modern - ден Genie ограничава производството на дистанционно управляеми системи за отваряне на гаражна врата , според уебсайта на компанията. Много от продуктите за гаражни врати имат въздушна светлина върху песента, която дърпа вратата отворена . Проблеми могат да определят какво се случва , когато тази светлина не може да работи правилно. Нещата ще трябва
отвертка

Покажи повече инструкции

1

Поставете стълба близо до светлината и се изкачи нагоре за достъп до обектива.

2

Плъзнете пръста си около капачето на обектива , докато не намерите разделите обезопасяването към главината . Натиснете разделите и отваряне на обектива.


3

Развийте крушката обратно на часовниковата стрелка и го издърпайте далеч от контакта . Разклатете крушка. Ако чуете тракане , което трябва да го замени . Поставете нова крушка в контакта и завъртете по часовниковата стрелка , докато спре. Повторете този процес , ако има повече от една крушка.

4

разни от обектива до разделите щракнат на място за затваряне на светлината . Тествайте светлината от конзолата за стена или дистанционното управление , за да видим дали новият крушка работи.

5

Wiggle жици , прикрепени към клемите на главата мощност , за да гарантират , че те са стегнати, ако замяна на крушка прави не работят . Това е зоната над светлината . Използвайте отвертка, за да затегнете всички разхлабени връзки .

6

Отворете кутията на прекъсвача и намерете ключа за гаража , като се използва схемата от вътрешната страна на вратата или етикетите близо превключвателите . Ако ключът за гаража се спъна , го натиснете към центъра на панела и след това чак до другата страна. Това ще се превърне прекъсвача обратно към " On" позиция. Можете да кажете на прекъсвача се спъна , ако тя е извън линия с други ключове .

Как да се свържете с изтегляне надолу Печки

Когато инсталирате и свържете изтегляне надолу печка , тя елиминира необходимостта за абсорбатор . Когато е включена , вентилационната система издърпва парата и дима създаден надолу в нея с вентилатор

Περισσότερα >
Как да се дублира Антични играчи

Симулиране износване е ключът към дублира античен финиш върху елемент на мебели или обект. С течение на времето , бои и покрития търкат изключване на върховете докато боята или покритието остава неп

Περισσότερα >