Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Екстериор Начало Ремонт >> Content

Как да инсталирате Vinyl Сайдинг през съществуващи Vinyl Сайдинг и Дали това е добро или лошо решение

? Vinyl сайдинг е рентабилен и ще можете да го инсталирате право върху някои видове съществуващи сайдинг . Макар че това е благоприятен вариант за жилища с износени дърво, плоскости или други твърди видове сайдинг , това не е добра идея да инсталирате нов винил през съществуващи винил сайдинг . Това е постижимо , но вие ще трябва да премахнете ъглите , тапицерия и долната част на сайдинг и регулиране на хлабината тези области. Завършената работа няма да бъде толкова добър, колкото ако беше отстранен съществуващите винилови first.Things ви е нужно
инструмент за премахване Vinyl сайдинг
Nail бар
1/2-inch-by-3-inch третирани дървен материал
1/2-inch дървени трупчета
Chalk ред е. Stud Finder
Vinyl J - мухъл
винилови ъгли
Starter ивица
Vinyl сайдинг
Tape мярка < Бразилски> 2 покривни гвоздеи , 1/2-inch
Aviation Ножици
Chop трион (по желание )

Покажи повече инструкции

1

Отстранете стария J - мухъл , винилови ъгли, ги любопитни с пирон бар . Издърпайте пирони , които остават в бокса отдолу.

2

Издърпайте долната ивица на винил сайдинг , заедно със стартер лента под него. За да отстраните долната част на сайдинг , използвайте инструмент за премахване на винил сайдинг, понякога се нарича инструмент цип . Клин на функцията между долната част на сайдинг и на парче , непосредствено над него , плъзгащи инструмента от една страна на друга , за да отделяте блокиращите ръбовете. Наем 3

Snap вертикални тебеширени линии на съществуващата сайдинг по местонахождението на болтове стена . Използвайте търсач родословни , за да намерите всички болтове , които трябва да бъде 16 инча един от друг .

4

Инсталирайте 1/2-inch дървени трупчета около врати и прозорци и в горната част на стената, където сте свалили стария J - мухъл. Инсталирайте новата J - мухъл на върха, в същата конфигурация като отливането сте премахнали .

5

Прикрепете две 1/2-inch дървени трупчета вертикално по бокса , когато сте премахнали всеки стар винил корнер. Разположете всеки клин около 1 инч от действителния ъгъл на къщата. Инсталирайте новата винилови ъглите на върха .

6

Пирон третира борда 1/2-inch-by-3-inch по дъното на стената, където сте свалили стартер лентата. В долната част на дъската трябва да бъде изравнена с дъното на съществуващата перваза на плоча .

7

Инсталирайте нов стартер лента в горната част на обработената плоскост , с долната част на лентата 1/2 инча по-долу долния край на обработената плоскост .

8

Закрепете дъното на първия сайдинг ивица над ръба на стартер лентата. Плъзна ивица в корнер мухъл , оставяйки 1/4-inch празнина между края на сайдинг ивица и ъгъла за бъдещо разрастване .

9

Подсигурете сайдинг лентите с две 1/2- инчови покривни пирони , но не шофирайте ръководителите на ноктите по-дълбоки , отколкото заковаване фланеца . Vinyl сайдинг увисва , тя не се прикрепят плътно към стената. Защото ти да инсталирате нов винил през съществуващи винил , това е още по- важно да се запази ръководителите на ноктите от прекалено дълбоко. Карам един пирон в заковаване фланеца над всеки тебешир линия.

10

препокрийте следващия сайдинг ивица в ред около 2 инча. Върховете на заковаване фланци са около един инч по-кратък от сайдинг от всяка страна , и те ще се срещнат , когато се припокриват правилно лентите .

11

Мярка всяка лента в края на стената , или когато отговаря на врата или прозорец , и го нарежете 1/4 инча по-кратък , за да позволи разширяване на стая в края . В началото и в края на лентите ще се тълпят в рамките на новата J - матрицата, за да прикрие краищата отрязаните .

12

Продължи измерване , рязане и инсталиране сайдинг ивици по целия път до върха на стената , и след това се нарязва на най-горната лента на сайдинг надлъжно да се поберат оставащото пространство. Плъзнете нарязани страна нагоре и в рамките на J - мухъл.


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1019069749.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.