Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Електрически ремонт >> Content

Как да се добави Circuit Окабеляване до House

Независимо дали сте добавяне на ел.инсталация на къщата си , защото сте ремоделиране или просто , защото сте инсталирали нова перална машина, най-вероятно ще прекарат част от времето си на работа в електрическото табло . Това е интерфейс между преносните линии на електрическата компания и за вашия дом вериги . Когато инсталирате нова верига , планирайте го внимателно, така прекъсвача с която се свързвате тя осигурява адекватна защита . Инсталиране на устройства, които се нуждаят , а след това работи в окабеляването от устройствата обратно към панела и вземане на окончателно връзката има по-скоро , отколкото на самото устройство , като крайна стъпка елиминира риска от получаване шокиран , докато работите . Нещата ще трябва
Гипсокартон видяха
Електрически кутии
Електрически кабел
Пробийте
1/2-inch свредло
телени скоби
Utility нож
отвертка <Бразилски >
Показване повече инструкции

1

Планировката веригата на хартия , преди да започнете с инсталацията. Добавете до очакваното натоварване на всички устройства , които смятате да инсталирате , така че можете да решите какъв размер на прекъсвача и електрически кабел, за да използвате. Ако товарът надвишава 10 ампера , използвайте 15 -усилвател прекъсвач ; ако тя надвишава 15 ампера , използвайте 20 -усилвател прекъсвач . Ако имате нужда от 20 -усилвател прекъсвач , вие също ще трябва кабел 12 - габарит . За по-малки прекъсвачи , можете да използвате кабел 14 - габарит, въпреки кабел 12 - габарит е за предпочитане.

2

Инсталирайте електрически кутии за всички устройства , които смятате да инсталирате. Изрежете отвор в сухото строителство с гипсокартон трион за всяка кутия и я закова на родословна или таван Рафтър . Направете всяка дупка достатъчно голяма, така че можете да работите комфортно . Не е трудно да се ремонтира сухото строителство , след като са завършени окабеляване.


3

Run електрически кабел между всяка кутия и от последната кутия на веригата обратно към панела. Вместо рязане на гипсокартон , така че можете да инсталирате кабели зад него , пробийте 1/2-inch дупка в горната или долната плоча на стената , а след това се хранят кабела в тавана или мазето и го стартирате странично . Я храня през друга 1/2-inch дупка в плочата на стената и го стартирате вертикално към следващия прозорец . Staple кабела на очертаването на тавана или мазето с телени скоби .

4

Издърпайте достатъчно кабел през всяка електрическа кутия , така че можете да направите връзки към съответните устройства. След източване на проводниците с полезни нож , свържете всяко устройство , като следвате стандартния цветови код за проводници и електрически терминали. Черните жици винаги се свързват с месингови клеми , бели жици към среброто терминали и голата земя проводниците към зелени терминали. Когато снаждане на два или повече проводници заедно, те винаги трябва да бъде един и същ цвят .

5

Направи връзката в панела след като сте жични всички устройства по веригата. Не забравяйте да изключите главния панел прекъсвач , преди да развийте капака в подготовка за окабеляване. Не забравяйте, че месинг автобусни ленти в панела за да останат под напрежение, дори когато прекъсвача е изключена, така че дръжте ръцете си и инструментите далеч от тях.

6

Вкарайте проводника през нокаутирам дупка в панела и дръпнете достатъчно чрез така че можете да направите връзки. Газа кабелната обвивка , отделете проводниците и премахване на 1/2 инча на изолация от краищата на изолирани проводници .

7

Разхлабете свободна обувка на автобусната лента сребро с отвертка , пасат край края на бялата жица и затегнете конзолата . Свържете заземяващия проводник към заземителната шина по същия начин .

8

Развийте конзолата на прекъсвач с подходяща настояща оценка за веригата и фураж в края на черния проводник . Стегнете винта и ще даде на жицата влекач да се уверите, че е сигурно. Снимайте прекъсвача в свободен слот на лицевата страна на панела. Изключете прекъсвача .

9

Поставете капака на панела и да постави етикет , идентифициращ веригата към капака или вратата на панела. Включете главния прекъсвач , след което включете прекъсвача на веригата просто окабелен . Тя трябва да остане . Ако екскурзии , изключете го и вашата окабеляване за разхлабени или miswired връзки.


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/electrical-repairs/1019011868.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.