Как да се мотае Гипсокартон на таван

Поставянето на нов таван гипсокартон е подобно на висящи стени - просто по-напрегната и неудобно . Но дори и напрежение и неловкост може да бъде улеснено с правилните equipment.Things наем ви е нужно
Измерване Tapes
Гипсокартон
кухненски ножове
Въртящи Hammers
Гипсокартон Jack
Гипсокартон Screw Gun <Бразилски> Въртящи винтове или гвоздеи
предпазни очила
Стълби
бормашини с променлива скорост с отвертка Bit MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Съберете си оборудване. Ще имате нужда от чук и пирони или гипсокартон гипсокартон винтове и тренировка с отвертка малко , да не говорим достатъчно гипсокартон да си свършат работата .

2

под гипсокартон жак от местния център за отдаване под наем или гипсокартон доставка къща . Тази техника има голям багажник , за да подкрепи сухото строителство в жилищна позиция , докато тя е позиционирана и израснал с лесен за обслужване механизъм кабел жак. Наем 3

Маркирай греди на тавана , или гредите тъй като те са често се нарича , на горната плоча ( на два 2 -по- 4s или две по - 6s дали капачката шипове стената) на стената . Това ще направи по -лесно да намерите най- греди , колкото затегнете гипсокартон към тях.

4

Мярка и нарязани някакви светли области тела от сухото строителство , ако е необходимо (виж " Как да Нарежете Гипсокартон , " под Свързани eHows ) .

5

Поставете лист от гипсокартон върху жака за гипсокартон ( уверете се, че винаги се поставя на сухото строителство на крик с готовия страна обърната надолу ) , и повдигнете към тавана.

6

Позиционирайте гипсокартон лист на правилното място . Уверете се, че до края на сухото строителство е в центъра на греда .

7

Nail около ръбовете и извадете жака . Лак за около 1 /2 инча от извън ръба, за да се предотврати нарушаване на ръбовете.

8

Complete заковаване на сухото строителство на място с пирони или винтове около 7 инча един от друг по протежение на всеки греда . Не забравяйте да трапчинка или зенкер , гвоздеите или винтовете леко , така че те могат да бъдат скрити с гипсокартон съединение. ( При използване на сухото строителство винт пистолет , това зенкероване действие може да се регулира , така че това е същото с всеки винт сложи инча )

Как да премахнете Драскотини От неръждаема стомана Врати

С течение на времето , неръждаеми стоманени врати могат да станат надраска от нормалното износване или когато нещо трудно трие срещу него. Малки драскотини повърхността , намиращи се на неръждаема сто

Περισσότερα >
Домашно Deer Крак Gun Стойки

Какъв по-добър начин за един ловец да се гордеят с убийство си, отколкото с дисплей ? Докато монтаж препарирани животински глави е традиционен и величествен начин да се покаже своя улов , тя изисква с

Περισσότερα >