Как да се определи хлътване Таван

Неуплътнените тоалетни, вани и мивки върху горните нива често може да води във водни повредени тавани , че се свлича . Докато сухото строителство е напълно суха и мухъл безплатно , ремонт на увиснали тавани е неинвазивен процес. A професионалист трябва да се ремонтира тавани с големи щети на водите и mold.Things ви е нужно
спрей бутилка
Tarp или пластмасови листове
1 инч стъргалка е. Голям стъргалка
Nails
Hammer <Бразилски> Сухо строителство съединение
Oil грунд
Таван боя MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Защитете околните повърхности и подове с голям брезент или пластмаса, за да ги запази без прах , шпакловка и боя.

2

сваляне на боя и текстуриране от тавана от опесъчаване на повредената част с мрежа Сандер .


3

Прикачаме увисването на тавана за греди на пода до бутане на сухото строителство и го прикова на място. Следвайте шева да закачите отново сухото строителство .

4

Боядисайте тавана с масло и грунд за предотвратяване на петна от вода идва през наскоро ремонтирани и боядисани района. Нека грунда изсъхне напълно , преди да преминат .

5

Направете смес от тънък гипсокартон съединение. Разточете на съединението върху ремонтираната част на тавана с валяк за боядисване .

6

Texture тавана за да се слее с околните райони , като използвате четка затропаха . Създаване на текстурата таван докато гипсокартон съединение е все още влажна, но не мокра .

7

Покрийте над ремонтирания повърхността с таван боя, която съответства на останалата част от тавана. Paint целия таван , когато старата боя е мръсен и няма да съвпаднат с нов цвят боя.

Как да инсталирате по-на -Range Микровълнова фурна

Микровълнови фурни често са върху плота . Ако имате ограничено пространство , или са препроектиране на кухнята , може да искате да се помисли да я инсталирате върху печка диапазон , което освобождава

Περισσότερα >
Как да Reupholster на One -Ring Bar Stool

Можете да персонализирате вашия декор евтино от претапициране старите едно -образни бар столове . Тапицерия плат, ще бъде най- издръжлив, но може да се наложи по- модел или цветови варианти , ако избе

Περισσότερα >