Как да закърпи гипсови тавани

гипсови тавани ще показват пукнатини с течение на времето поради възраст или изтичане на вода . Ако сте напукан или обезцветени гипсови тавани , можете да ги поправите себе си с няколко стъпки до follow.Things ви е нужно
очила на очите
Ръкавици
Saw или гипсокартон катер
Sharp полезност нож <Бразилски> стрейт едж владетел
Pencil
Ladder
гипсокартон
отвертки
винтове (за гипсокартон )
гипсокартон лента
Шпакловъчни съединение или Съвместния съединение
шпакла
Sand хартия
Так кърпа
Vacuum
текстуриране съединение ( за текстурирани тавани )
Paint (в цвят , който съответства на останалата част от таваните , освен ако имате намерение да се пребоядиса )

Покажи повече инструкции <Бразилски>
1

разгледа вашите тавани. Ако видите пилинг , напукване и обезцветяване поради вода петна , направи забележка на тях.

2

Съберете необходими за този проект материали .


3

Използвайте предпазни очила , като например очила , за да се предотврати прах и отломки от навлизане очите си .

4

Вземи надежден стълба, която може да поддържа теглото и бронята си .

5

Маркирайте райони с молив , които ще намалят и обхващат или кръпка по-късно. Използвайте прав ръб владетел , така че линиите са дори когато се направят съкращения .

6

гол линиите или марка , използвайки вашия стрейт едж владетел като ръководство. Можете да използвате остър нож , за да изпълни тази задача. Сложете гипсокартон лента на отбелязаната зона така , че сухото строителство няма да се рушат .

7

Пробийте вкара района и отстраняване на сухото строителство . За трудно да се намали области можете да използвате нож гипсокартон или малък ръчен трион .

8

Изрежете парче от гипсокартон , които ще бъдат използвани , за да закърпи или покриване на дупката. Дайте най-малко 1 /4 инча на квоти за всяка страна, така че парчето ще се побере в дупката .

9

Sand ъглите и страните на откриването на дупка и парчето от нарязани суха стена, за да се гарантира, че ръбовете са съвместни гладко.

10

Прикрепете парче на рязане гипсокартон на тавана с помощта на винтове. Уверете се, че да се удари в Еднопосочни или шипове , за да ги поддържа здраво.

11

Покрийте шевовете с гипсокартон лента, се уверете, че тя е гладка и равна .

12

Нанесете гипсокартон съединение или мазилка с помощта на шпакла . Уверете се, че имате гладка повърхност, която се разпределя равномерно , без да показват твърде много нередности. Изгладете с шкурка , ако повърхността изсъхва неравномерно . Може да се наложи да повторите процедурата , докато не получите желаната дебелина . Изследвайте , че лентата и винтовете вече не са видими.

13

Почистете повърхността с халс кърпа или прахосмукачка .

14

Нанесете боя, която ще съответства на останалата част от таваните . Ако сте текстурирана повърхност можете да текстура таваните с текстуриране съединение, което можете да си купите в кутии от спрей . Напръскайте равномерно върху тях съвпадение текстурата вече по таваните тогава оставете да изсъхне преди боядисване .

Колко често за размразяване цикъл

? Процеса на размразяване изисква пълно изключване на системата за охлаждане на вашия хладилник и активирането на отоплителна намотка . Този велосипед е необходимо периодично да се стопи излишната сла

Περισσότερα >
Как да спечелим Гипс Таблица Основи

Гипс е силен строителен материал , който е лесен за използване и лесен за мухъл , което го прави добър избор за настолни бази. Мазилка трапезни бази приемат много форми : класически колони, статуи , г

Περισσότερα >