Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Таван ремонт >> Content

Как да поправите обхващащ

огъването е вид преход стена до тавана, където , вместо на твърдия под ъгъл от 90 градуса , стената и тавана се срещне с вдлъбната , заоблен ъгъл . Modern огъването е направен от полистирол и покрити изцяло от твърд материал , но оригиналната огъването в старите жилища е направена от гипс . През годините тази мазилка огъването може да са били повредени , а вие може да искате да поправите it.Things ви е нужно
Спрейовидно разширяване пяна ( 1 може) да е. Гипсокартон (малка скрап )
Метални мрежи (малка скрап )
Ремонт мазилка е. Голям шпакла
Смесване тава
Шкурка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Извадете всякакви хлабави парчета мазилка от дупката в огъването .

2

Поставете малка скрап от гипсокартон борда в дупката. Попълнете зад него с малко разширяване на пяна за изолация , като Great Stuff , на разположение на всеки магазин за хардуер . Това ще бъде домакин на сухото строителство на мястото и да запълни оставащите пропуски . Тази пяна ще се разшири много ; така , попълнете по-малко , отколкото си мислиш, че трябва да .
3

Place метална летва пред сухото строителство

така вашия ремонт мазилка ще трябва нещо да се придържаме към . Направете това преди пяна се втвърди и пяната ще задържи летвата на място.

4

Изрежете и откъсне Всяка пяна, която се подава от дупката , след като тя е излекувана.

5 < р > Смесете вашия ремонт мазилка в тавата смесване . Направете смес с дебелина достатъчно, че тя няма да се изпълняват , когато са поставени над тях.

6

Нанесете мазилка ремонт на дупката в огъването . Нанесете малко в даден момент , така че можете да бъдете сигурни, че е отблъсна в летва . Оставете да се втвърди .

7

Sand мазилката , така че да съответства на околната огъването .


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/ceiling-repairs/1019068834.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.