Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Таван ремонт >> Content

Как да се определи един Frame Warped Door

рамки Warped врати могат да причинят врата към сладко или се придържаме и нека външния въздух и вредители вътре . Слаби основи могат да бъдат поправени чрез рендосване или опесъчаване повърхности, които са триене . За по-сериозно изкривяване , предприемат лайсни на разстояние една или от двете страни на касата на вратата и площад рамката с помощта на чук -строг или поставяне на подложки между рамката на вратата и рамката на стената. Сменете тапицерия и боя , ако necessary.Things ви е нужно
Hammer
Nail зададете
гумен чук
подложки
Metal шпакла
Hand видях
Wood самолет
Spackle
Защитни очила MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Отстранете лайсни около рамката на вратата . Използвай ножа замазка да се отпуснеш формоване или лайсни около рамката на вратата. Това са парчетата от дървесина , които са успоредно на вратата и рамката отгоре и отстрани на вратата . Внимателно отлепете формоване нагоре , за да се избегне spliting или напукване на формоване. След отливането се отстранява , дръпнете ноктите довършителни извън рамката на стена с чук . Може да се наложи да се премахне формоване от двете страни на вратата . Ако дръпнете тапицерия внимателно , може да не се наложи да ре - боя , след като се определи рамката на вратата .

2

Оценяване на основата. Ако вратата е триене на рамката , рамката на вратата се чука по-строг към формиране на стена с гумен чук . Ако има подложки между рамката на вратата и рамката на стената , да ги премахне или да ги извадя леко, така рамката на вратата може да бъде пристегната с рамката на стената. Отворете и затворете вратата често , докато се приспособят към получи перфектно квадрат касата .


3

Plane рамката. Ако рамката на вратата е вече здраво срещу рамката на стената и се нуждаете от повече място , да се използва самолет, за да вземе равномерно дървесина извън рамката , където вратата е триене . Вземете фини стърготини и оценка , докато рамката е квадратна . Вземете малко допълнителна отстъпка за сметка на дебелината на нов слой боя .

4

Shim рамката. Използвайте клиновидна форма подложки , за да рамката силно. Леко потупайте шайби в от двете страни на рамката, за да се коригира изкривяване . Подложки трябва да държат сами по себе си . Използвайте ръчен трион , за да отрежете част на шайбата , която се простира покрай стената , преди да подменяте формоване.

5

Замяна на формоване. Използвайте довършителни пирони за закрепване на корнизи рамка и отрежете с равнина , ако леенето се простира отвъд новата граница на рамката. Използвайте един пирон настроен да направи ноктите довършителни наравно с тапицерия .

6

Spackle пропуски и дупки от пирони . Използвай ножа шпакловка и spackle да запълни празнотите , пукнатини или дупки . Оставете да изсъхне и да се пребоядиса , ако е необходимо .


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/ceiling-repairs/1019068774.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.