Как да Покрийте Вода Мръсна Тавани

След като локализира и отстрани източникът на водата, която е оцветена таван , мани самата петното . Никога не определи петното , докато не са напълно решени да е причината, която ще попречи на мухъл и плесен , гниене и структурни проблеми . Бъдете сигурни, за да се предпазите , докато покрие петното . Правилно извадете и покрива над петното , за да го предпази от непрекъснато кървене през и превръща видими again.Things ви е нужно
Plastic
Защита на очите
гумени ръкавици
Bleach
Спондж
маскиране лента
" Stain убиец" грунд /теглилки спрей
Paint
Paint четка /валяк за боядисване на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Отдалечете мебелите под петното . Чаршаф пластмасови листове над всичко, което са в състояние да се движат. Lay пластмаса на пода непосредствено под петното .

2

Поставете предпазни очила и гумени ръкавици, за да предпазите себе си . Поставете стълбата под петното и го изкачи на височина , където можете да стигнете до тавана, без разтягане.


3

Намокрете гъба с белина или почистващ препарат в домакинството , който съдържа белина. Даб петното таван с гъбата , докато петното е отишъл. Оставя се на тавана , за да изсъхне напълно.

4

лента на разстояние от замърсения участък с хартиено тиксо . Покрийте корнизи и всякакви таван области между панели с лентата.

5

Спрей палто на " петно ​​убиец" грунд /уплътнител върху петното . Следвайте инструкциите на производителя за период от време, за да може да изсъхне.

6

рисува върху петното с помощта на четка или валяк боя , ако цветът на грунд /мерки и теглилки не съвпада с цвета на тавана.

7

Махнете лентата маскиране и пластмасата. Поставете мебелите връща на мястото си .

My Амана Ice Maker Не ще запълни

Амана Лед дейци са в раздела фризер на Амана хладилници. Както при всеки друг производител на лед, можете да изпитате проблеми с Амана машина за лед . Ако изпитвате липса на ледени кубчета , проблемът

Περισσότερα >
Как да спечелим Shaker Мебели

Как да спечелим Shaker Мебели . Стилът Shaker предлага прост , добре изработени мебели . На клатачки ( религиозна група ) правят повечето от своите мебели себе си, и ще можете да научите как да се нап

Περισσότερα >