Как да поправите Повтарящи Пукнатини в Гипсокартон Таван

Повтарящи се пукнатини в гипсокартонени тавани могат да се появят при нормална къща уреждане , неправилен монтаж гипсокартон или в резултат на екстремни температурни промени . Ако пукнатините са по-малки от 1/8 инча широки и няма просмукване на вода , те не биха могли да се посочи структурните проблеми. В общи , повтарящи се пукнатини, които се появяват отново , където два листа гипсокартон отговаря или при стресови точки в близост до врати , могат да бъдат фиксирани с малко силикон или съвместни съединение. Използвайте акрилен силикон за пукнатини и съвместни съединение за малко по-големи пукнатини. Нещата ще трябва
Съвместния съединение
Гипсокартон лента
шпакла
180 - песъчинки шкурка
Acrylic силикон
Хартиени кърпи
Primer
ретуш на боя <Бразилски>
Показване повече инструкции
ремонт с Съвместно Съединение MarketBook.bg: 1

Clear далеч всяка спорна гипсокартон или отломки от пукнатината .

2

Изрежете парче от гипсокартон лента, за да пасне на дължината на пукнатината плюс около 1 /2 инча . Лентата се района, припокриващи се малко на двата края .


3

Потопете върха на шпакла в съвместното съединение и копая малко количество .
<Бразилски> 4

Smooth тънък слой от съвместното съединение по протежение на пукнатината , използвайки върха на ножа замазка да обираш превишението . Уверете се, че лентата е изцяло покрита с тънък слой на съвместна съединение.

5

Оставете съвместна съединението да изсъхне в продължение на няколко часа . Съвместната съединение може да се свие в пространството оставяйки вдлъбната външен вид , след като тя изсъхва . Ако това се случи , да се прилага още един слой на съвместното съединение , изглади го с ножа замазка , и я оставете да изсъхне. Не се притеснявайте твърде много за претоварване на пространството е малко , тъй като тя ще бъде шлифован надолу , след като тя изсъхва .

6

Леко пясък района със средна шкурка , докато гладка . Четка далеч от шлифован частици , председатели и боя с TouchUp боя. Наем ремонт пукнатини с Замажете

7

Нарежете един правоъгълен върха на разстояние от тръбата на силикон . Притискането на епруветката с постоянен натиск , поставете малко количество от акрил силикон по пукнатината .

8

Намокрете върха на пръста си и изглаждане на силикон заедно пукнатината , натискането на силикон в празнотата , колкото отида. Избършете излишъка с влажна кърпа хартия .

9

Оставете вид силикон да изсъхне през нощта . Ако вид силикон се е свил в пукнатината , да приложи друг тънък слой , за да се изравни с околното пространство . Оставете го да изсъхне , след това премиер и боя на ремонта с TouchUp боя.

Капацитет HVAC Хладилен Flow

Хладилен използва за отопление , вентилация и охлаждане или ОВК системи трябва да тече свободно да работят правилно . Някои климатици имат различни капацитети потоци, които могат да повлияят на способ

Περισσότερα >
Как да се изгради един Milk Crate Bench

Мляко щайга контейнери са разностранни взаимносвързани кутии . Кутиите са обикновено квадратни или правоъгълни с квадратни решетки за стените и дъното . По едно време, тези каси са били направени за и

Περισσότερα >