Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Таван ремонт >> Content

Как да се определи Sheetrock стена , която отделя от тавана

Въртящи е най-разпространеният материал, използван за стени и тавани в жилищното строителство . Една от областите, която е най- вероятно да имат нужда от ремонт е между стените и таваните . Уреждане на дома или грешки по време на строителството може да предизвика тези фуги , за да отделяте , оставяйки грозна пукнатина . В много случаи можете да поправите пукнатините и да направи своя стени и тавани да изглеждат като нови. Нещата ще трябва
Капка кърпа
Step стълба
Utility нож
гипсокартон съвместни съединение
Лента нож
Шкурка
Спондж
Paint

Покажи Още Инструкции

1

Преместете всички мебели или драперии , които са под зоната, в която ще се работи . Поставете капка кърпа долу и позицията на стълба , така че можете да стигнете до пукнатината .

2

Поставете полезност нож в пукнатината и разширяване на пукнатината до около 1/8-inch . Използвай ножа програма, за да се отстранят всички бита на сухото строителство или други отломки от пукнатините.


3

Нанесете съвместна съединение на пукнатината с лента нож , бутане съвместна съединение в пукнатината и след това перушина от остатъка да се направи плавен преход между пукнатината и стената. Нека съединението изсъхне напълно .

4

Sand зашитото зоната с фина шкурка , докато тя е гладка на пипане , а дори и с останалата част на тавана и стената. Този процес може да създаде много прах - може да искате да носите маска

5

Избършете района сте работили, и стената по-долу , с влажна гъба, за да . премахнете излишния прах. Paint района, за да съвпада с околните си тавани и стени.


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/ceiling-repairs/1019011681.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.