Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> дърводелство >> Content

Разлика между Сечище Tools & усилвател ; Дърворезба Tools

< р > Работа с дърво включва много различни инструменти. Някои от тях са използвани за рязане на дървесина на парчета , докато други инструменти са използват за обособяването ленти или парчета дърво. Карвинг инструменти всъщност са режещи инструменти . Режещи инструменти имат най-малко един наклон ( скосен ) повърхност, която прави действителното рязане . Познаването на различията в рязане и дърворезба инструменти ще ви помогне да си свършите работата добре.
Размер
< р > Wood идва в много дебелини и размери. За да бъде в състояние да намали тези размери , режещ инструмент като трион трябва да бъде по-голям , отколкото инструмент за гравиране . Карвинг инструменти са предназначени да се съблича тънки слоеве дървесина от повърхността , която не изисква голям нож . Това означава, че дърворезба инструменти може да бъде много по-малък от режещи инструменти , които използват големи повърхности, за да отидете надясно през гората . Световния съюз Blade
< р > триони има раздел за рязане на острието ( зъбите ) надолу от дръжката , където се провежда , за да се намали направо в дървото. Карвинг инструменти имат заострен наклон в края на острието. По този начин , можете да натиснете острието през горната част на дървото , отстраняване на малки парчета наведнъж. Позицията на режещата част на острието е основната разлика между рязане и дърворезба инструмент.

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1019133888.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.