Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> дърводелство >> Content

Проблеми с Alder Дървени шкафове

< р > Alder се използва в строителната индустрия като кабинет материал за всякакви цели . Той приема петно ​​лесно да имитират други дървесни видове , както и поради други подобни модели на зърно , е жизнеспособно -ин за бреза или череша. Проблемите, свързани с елша се основават най-вече на своята мекота и липса на характер .
Злоупотреба
< р > Alder е сред най-меката от твърда дървесина . На скалата на Janka - която оценява плътността на дървесина - елша има рейтинг от 590. За целите на сравнението , бор има Janka рейтинг на 540 , което прави елша само малко по-трудно . Тя може да се надраска с нокът . Дъбът е обикновено най- широко използвани от всички кабинета твърда дървесина , с Janka рейтинг 1290 . Alder дърво няма да издържи до тийнейджъри , деца или злоупотреба , както и повечето дървени видове. Наранявания са общи за вратички , които се забиха твърде трудно. Правилното запечатване и довършителни работи могат да добавят издръжливост елша . Ако децата се отглеждат и се наблюдава известно количество внимание , елша ще запази красотата си в продължение на много години. Световния съюз шперплат Загрижеността
< р > Повечето елша шкафове има поне някои елша шперплат в тяхната строителство . Вродената мекотата на елша се отнася до устойчивостта на шперплат. Alder шперплат се прави с много тънки листове от естествен фурнир . Този вид фурнир е почти като хартия. Трябва да се вземат всички възможни предпазни мерки , за да се избегне циклене дупка в фурнир , ако сте изграждане или ремонт на елша кабинет ; това е един от най-честите проблеми на средната дърводелеца . Друг проблем с елша шперплат живее с цветовете . Alder шперплат често се прави с няколко фурнир секции. Резултатът е шперплат с по-тъмни или по-светли ленти на едно и също парче . Разликите са понякога като ден и нощ , с контрастиращи цветове на същия шкаф или врата. Опитните финала работници понякога може да ги слее , но това е почти винаги се вижда . Някои от разликите в цвета не се появи , докато те се оцветяват , а след това да е станало твърде късно.

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1019133887.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.