Как да заменят батериите в Пробийте пакети батерии

С течение на времето , батерията във вашата безжична бормашина носи надолу. Сонди с износени батерии работят по- бавно , отколкото тези с добри батерии , и в крайна сметка те дават напълно. Подмяна на батерията отнема няколко минути и получава бронята си готов за работа. Покупка правилната тренировка батерията за вашите нужди ; не всички батерии са създадени равни . Обърнете внимание, че Ni -MH или никелови хидридни батерии метални са акумулаторни , и Ni -Cd или никел-кадмиеви батерии не са. Вашата тренировка може да работи с един от двата типа . Инструкции

1

Помислете кое е по- важно за вас , преди да закупят вашата батерия : цена или издръжливост. Опаковки Drill батерии идват в определен диапазон от размери и ампери (понякога съкратено Ah) . Амперът ви каже колко дълго ще издържи батерията . Според Inside Дървообработване, 12- волтова батерия с 2,4 Ah ще продължи по-дълго , отколкото един с 1.8 Ah , но тя ще струва повече . Ако използвате често на тренировка , вие може да предпочитат по-издръжливо бормашина батерия .

2

Купете си пакет подмяна на батерията от железарски магазин или друг търговец . Ако не сте сигурни какво напрежение , което трябва , консултирайте се с вашия ръководство, преди да купите.


3

Превърнете тренировка свърши, търси за капака на батерията . Това е обикновено в долната част на свредлото . Потърсете стрелка показва къде да се освободите капака на батерията .

4

разни върху стрелката, за да свалите капака на батерията . Поставете капака до теб .

5

Включете бормашината над , така че старата батерията се плъзга навън . Поставете го на масата до вас.

6

Вземете нова батерия от опаковката . Плъзнете я в камерата на батерията , се редят на опашка на положителните и отрицателните заряди , така че батерията ще работи правилно. Вашата тренировка трябва да има схема , или можете да си спомните позицията на старата батерия , когато сте го отстранили .

7

Изравнете капака на батерията обратно върху края на вашата тренировка и го избута обратно на мястото си . Трябва да чуете щракване, когато това е правилно приведено в съответствие .

8

Натиснете спусъка вашата тренировка , за да се уверете, че работи на батерии . Вашата тренировка трябва да функционира като нормална .

Фреон Течове в My Window A /C

A прозорец единица климатик доставки студен въздух към стаи , а понякога и цели етажи на къщи. Този въздух се засмуква от открито и незабавно се охлажда с помощта на хладилен агент , който разширява в

Περισσότερα >
Процедури за Tinting Shellac

Хората, които работят с дърво често използват шеллак да даде крайния продукт изискан завършек. Шеллак може да се прилага в много тънки слоя . Това помага за подобряване на красотата на дървото , без д

Περισσότερα >