Как да сече дърва с Dremel

The Dremel е многофункционален въртящ инструмент . Тя е с много голяма скорост , което го прави в състояние да намалят огромно количество материали. Има голямо разнообразие от аксесоари , бита и режещи колела на разположение за използване на Dremel . The Dremel може да се използва за рязане на дърво , но тя не е предназначена за намаляване на строителните тежкотоварни . Паркет , дюшеме, отрежете и хоби дървесни проекти са примери на Dremel сечища applications.Things ви е нужно
Dremel ротационен инструмент
Wood- рязане острие
Clamp или менгеме
Ruler
Pencil
Шкурка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Mark парчето дърво, за да се намали с помощта на молив и линийка . Ако парчето дърво е неудобно форма или дълъг, той стяга към работата си маса или да го поставите в менгемето . Ако използвате менгемето , може да искате да се запълни от двете страни на дървото с един стар парцал или парче пяна, за да се предпази дървото от повреди от налягането .

2

Инсталиране на дърво рязане на острието на Dremel . Завъртете Dremel от настройката -високата RPM и започваща от върха на парче дърво , се прилага натиск за започване на среза. Премести надолу молив линията бавно , като се прилага по-силен натиск , колкото е необходимо , за да завършите среза. Ротационен метод на Dremel е на рязане е предназначен да направи работата с потребителя контролиране на позиционирането и налягането .


3

Дебелите парчета дърво може да изискват от вас да започне , изрязан от задната страна на дървесината , както добре. Ако случаят е такъв , просто завъртете над дървото и да започне да се намали , както е описано в Стъпка 2 . Sand крайния ръб на дървото , ако е необходимо, в зависимост от приложението .

Как да се свържете с Side -по- Side Хладилник

Когато кука хладилник рамо до рамо , изберете една област, която има най-малко 3/8 инча на свободно пространство над хладилника и един сантиметър свободно пространство от всяка страна. Хладилници също

Περισσότερα >
Мебели Ремонт Училища

Мебели изграждане , възстановяване и ремонт е практическо умение, което може да работи в полза на дърводелци от аматьори направи-си -сам нива на професионалистите в сградата и строителната индустрия .

Περισσότερα >