Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> дърводелство >> Content

Пневматични монтаж Tools

пневматични инструменти и оборудване, използвано в строителството и авто ремонт се захранват от въздушни системи за компресия . Различни приспособления са закачени към маркуч за въздух система , множество пневматични инструменти и компресори. Количеството на налягането на въздуха , който протича през системата за въздух се контролира от клапана . За да премахнете или разглобявате компресия монтаж, са необходими специални инструменти. Регулируем Бесният

An регулируем гаечен ключ е ключ инструментална стомана с глава, която може да бъде адаптирана , за да се поберат голямо разнообразие от гайки и болтове . С пневматични фитинги , той се използва , за да се отпуснеш и затегнете гайките на компресиране, които притежават съединителни части заедно. Когато сте затягане на пневматични фитинги , уверете се, че гайката на компресия е стегнат , но не прекалено стегнат . Over- затягане на болта на компресия може да доведе до тръбата да се прекъсне или да създадете теч в монтажа .


Водопроводчици Grease

водопроводчици грес е гъсто масло - масло на основата разтопи от животински мазнини и се използва , за да се запази хлъзгав на клемни връзки . При смяна на пръстеновидни клемни връзки искате да приложите на добра сума на греста водопроводчици и за двете мъжки теми на седалката на компресия без отдаване под наем на грес куп нагоре. Прилагането на твърде много мазнини може да доведе до седалката на компресия или целия компресионен фитинг до неизправност .

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1019068326.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.