Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> дърводелство >> Content

Как да се направи по-голяма плевня ферми

Големи плевня ферми могат да бъдат определени от средната направи -си сам , който желае да спестите малко пари за труда, но иска един проект на качеството , когато приключи . При определянето на тези големи ферми , трябва да имате предвид, че този процес изисква много внимание към детайла и безопасност. Като следвате няколко изпитани и истински методи , можете да бъдете сигурни , че вашите големи плевня ферми ще останат стабилни и сигурни за живота на barn.Things ви е нужно
ферми
кранова
Hurricane връзки
16 стотинка ноктите
2 от 4 греди MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Нарежете няколко 22.5 - инчови блокове от вашия 2 от 4 греди . Броят ще зависи от размера на ферми да бъдат определени ; 2 блокове на вързопи , по един за всяка страна . Например , ако имате 20 ферми да зададете, умножите това число по 2 и ще получите 40 блока. Изваждане на два крайни ферми, които не се нуждаят от блока , а вие имате 36 22.5 - инчови блокове за отстояние вързопи . Тези блокове ще ви помогнат бързо да се поставят и пространството си ферми, но не са заместители за оформление марка .

2

оформлението на горната плоча на стената на плевнята чрез измерване на разстояние от единия край на стената плевня 24 инч и маркирането му ще е X. Това е вашият център за вашата марка позициониране вързопи . Въпреки това , се изважда 3/4-inch от тази марка за марка , която представлява ръба на вашия вързопи , тъй като не можете да видите на центъра марка веднъж на съцветие е бил зададен такъв. Например , 23 1/4-inch , 47 1/4-inch и така нататък . Вие все още ще постави X при 24 - инчови центрове заедно с марка преимущество за вашата вързопи .


3

Свържете теглене каишка на първо съцветие и имат повдигане с кран на съцветие върху на върха на стената на хамбара . Задайте първото съцветие в края на стената и закрепете подпората на плоча на стената , където съцветие почива с помощта на ураган вратовръзка на всеки край на съцветие . Били помощник задръжте съцветие на място.

4

Поставете два 22,5 - инчови блокове между първото съцветие и следващата. Обърнете внимание на знаците за оформление . Задайте следващия съцветие в място , и закрепете подпората към плочи плевня стената с помощта на ураган връзки. Прикрепете 8 крак 2 от 4 е на върха на двете ферми , използващи 16 стотинка ноктите , един два от четири от всяка страна на фронтона . Позволете на 2 от 4 -те години , за да се разшири покрай ферми в посока на инсталацията. След като две ферми са вързани заедно, те ще стоя сам . Продължи да добавите ферми с блокове в между като дистанционни . Добавете още 2 от 4 е на върха на фермите , обвързването на системата за вързопи заедно временно.

5 Тези плевня ферми са кръстосани тиранти вътре в системата.

Добави ъглова скоба вътре на готовия вързопи системата и извадете временна 2 от 4 , че са били монтирани на върха на системата на съцветие .


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1019068313.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.