Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> дърводелство >> Content

Good & Лошите Канго Hammers

Milwaukee Electric Tool Corporation, която нарича себе си " производител на водещи в индустрията и пазар на тежкотоварните , преносими електрически инструменти и аксесоари за професионални потребители по целия свят , " произвежда чук тренировка Канго . Ако закупите Канго директно от производителя или от реномиран употребяван електроинструмент компания , и вие знаете как да го използвате , няма лошо Канго чук. Добрите Канго чукове Милуоки са на Канго 545 S и Канго 500 S , които са продадени от 2007 г. насам . Най-мощен Drill

Чукът Канго е комбинация от 5 кг - класа и сечене чук. Той се използва за сечене канали в стенни повърхности за изолационни или задръжте тръби , ремонт на тухлени стени , изсичали стари плочки , премахване на бетон или хоросан парчета , пробиване на проходни отвори за тръби или електрически кабели и пробиване на дупки за монтаж на властта съединителни муфи или кутии . Milwaukee твърди, че тяхната Канго чук, с 1300 W мотор, е най-големият и най-мощен тренировка на пазара.


Удобства

Електрониката на чук функцията Канго отправна точна на сондажна и /или сечене , функция за заключване - за за без умора , непрекъсната работа , длето Variolock ( може да се заключи в дванадесет позиции ) и съединител за безопасност за предпазване както на потребителя и чука , ако свредла получат заседнала. Други функции за безопасност включват ъглова захранващ кабел , който предотвратява счупване и скрита предавка превключвател, който предпазва от абразия или сблъсък . Той осигурява между дванадесет и четиринадесет джаула енергия за бързо проникване.

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1019068122.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.