Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> дърводелство >> Content

Как да пробиете в един Cement Block Стена

Ако има цимент блок стена в дома си , може да има повод , че ще трябва да пробия в нея. Вие може да искате да инсталирате електрически контакт или може да е необходимо да тече вода тръби или електрически проводник през стената. Използване на подходящо оборудване ще направи работата по-лесно да се изпълни. Една електрическа бормашина , който се включва в контакта има властта трябва да пробиете през блока цимент. Работата е по-трудно да се постигне с батерия експлоатирани drill.Things ви е нужно
110 -волтова електрическа бормашина
Зидария свредло
Grease маркер

Покажи повече инструкции
< Бразилски> 1

Mark цимент блок стена с маркер грес на мястото, където е необходимо дупката. A маркер грес ще бъде по-лесно да се види , отколкото молив или химикалка марка .

2

Инсталирайте правилната големина бита зидария тренировка в патронника на края на упражнението. Отворете патронника целия път с предоставения ключ, или в случай на ключов - малко патронник , с ръката си . Поставете квадратния край на бита в патронника и затягане на патронника .


3

Задръжте бормашината под ъгъл от 90 градуса спрямо стената на марка на грес. Това ще гарантира , че дупката пробиете е прав .

4

Нанесете равномерен натиск върху свредлото и натиснете спусъка . Дръжте прилагане на натиск и провеждане на тренировка под ъгъл от 90 градуса , докато бит е по целия път през стената.


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1019068120.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.