Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> дърводелство >> Content

Ръчни инструменти за леене

лайсна е декоративна тапицерия те намеря около дома си . Той е или в горната част на стените ( короната формоване ) , средата на стени ( стол парапет ) или в долната част на стените ( база /килим формоване ) . Много собственици могат да инсталират корнизи от свое като част от направи си сам проект . Едно от предимствата на този собственик на къща проект е , че само няколко основни ръчни инструменти са необходими, за да инсталирате на формоване. Дори и да не разполагат с тези средства в момента , можете да ги закупите на сравнително евтини цени. Tape Мярка

A лента мярка е най- основния инструмент , необходим за формоване проекти. Тя ще ви потрябва за измерване на разстояния по стените , където имате намерение да инсталирате формоване. Най-често срещаната дължина на лента мярка продава е 25 фута. Можете да закупите този, който е по-дълъг , за да се измери дълги стени по-точно от спиране средата на мярка , използвайки по-кратък лента мярка .


Adjustable Protractor

Регулируема транспортир ще да ви помогне да се измери ъглите на стените . Много от стаите са вътрешни ъгли , където два ъгъла се срещнат . В някои формоване проекти - като например кухненски шкафове - може да се наложи да се измери външни ъгли. Въпреки че е лесно да се повярва , че всички ъгли изглеждат като те са перфектни 90 градуса , регулируем транспортир ще ви помогне да се гарантира, че това е правилната оценка. Вие просто трябва да поставите пантата на ъгъла и да се премести от двете страни на транспортир да бъде изравнена със стени.

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1019068042.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.