Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> дърводелство >> Content

Монтаж на кабинета Locks

кабинета брави са необходимост за всяка двойка приветства дете или за деца , които се грижат за остаряващите родители с болестта на Алцхаймер. Кабинета брави се предлагат в различни видове . Някои от тях са просто " U " Канал болтове , които се плъзнаха зад дръжката на шкафа и обезпечени с тресчотка клип. Други са по-традиционни брави с ключалка , която изисква ключ за отваряне на кутията. Тези видове кабинета ключалки са най-сигурните и деца - proof.Things ви е нужно
отвертка на винт пистолет
Hammer е. Punch
Cabinet заключване зададете
Клещи
Tape мярка < Бразилски>
Показване повече инструкции

1

Вземете вратата на кабинета на разстояние от пантите . Отворете вратата на кабинета и разхлабете винтовете на пантите на вратата с отвертка или винт пистолет. Дръпнете вратата от пантите и поставете върху стабилна, равна повърхност. Ако инсталирате ключалките вътре в дома , остави капка кърпа, за да предпазите повърхността.

2

Намерете " перфоратор - вън . " Това е предварително нарязани , кръг " печат ", който ще се намира в горния десен ъгъл на чекмеджето на шкафа . Тя се поставя в шкаф от производителя на специално да се настанят монтаж заключване кабинет . Поставете един удар в дупката и чешмата с чук, за да го изтика от вратата . Не удряйте перфоратора твърде трудно или може по невнимание да повредят кутията .


3

Разопаковайте настройка на заключването на кабинета . Ще има заключване, ключ, стачка плоча и осигурителни пръстени . Вижте ръководството за монтаж, за да се уверите , че всички парчета са налице.

4

Поставете ключалката на шкафа в дупката перфоратор - навън от външната страна на вратата . Поставете фиксиращите пръстени над ключалката от вътрешната страна на вратата на шкафа . Затегнете фиксиращите пръстени надолу с клещи , докато ключалката е закрепена към вратата.

5

Поставете ключа в ключалката и го завъртете , за да тествате ключалката. Тя трябва да се превърне резето нагоре и надолу. Завъртете лостчето в отворено положение и да оставите вратата на шкафа , където сте инсталирали ключалката. Измерете разстоянието между лостчето на ключалката и на върха на чекмеджето на шкафа с ролетка .

6

Плаката се поставя стачка от вътрешната страна на вратата на кабинет касата на същото разстояние от горната част на вратата така резето удари плоча стачка , когато са заключени . Закрепете плоча стачка до вътре касата с отвертка или винт пистолет.

7

Сменете вратата на шкафа . Line вратата на шкафа с пантите и затегнете винтовете на пантите на място. Swing вратата на шкафа отворена и затворена , за да се види дали тя функционира правилно . Затворете вратата на шкафа и заключете ключалката на шкафа . Опитайте се да дръпнете вратата отворена за тест.


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1019067923.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.