Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> дърводелство >> Content

Как да се запушва с Shellac

Shellac е естествен довършителни дърво и запечатване на продукт, получен от пашкул смолата че Lac насекоми - роден в Индия и Тайланд - произвеждат за себе си и своите яйца защити. Използва се в продължение на векове като мерки и теглилки и боя, модерни шеллак продукти все още често се появяват върху дървени проекти за уникален яснотата на финала и естествено нейната съвместимост с дърво. Като мерки и теглилки , шеллак затваря порите в дърво зърно или да се подготвят дървата за още петно ​​палто, или да пазят дървото срещу околни fluctuations.Things влажност ви е нужно
120 - до 220 - песъчинки шкурка <Бразилски > Шкурка блок
Vacuum
Так кърпа
Rag
Минерални духове
Wood пълнител
2 - до 3 - инчов четка
1 - до 2 - инчов ъглова четка крилото < Бразилски> алкохол
Малък контейнер
денатуриран алкохол MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Sand повърхността на дърво, за да го подготви за палто от шеллак . Ако имате намерение да се запечата различен материал с шеллак , след шлифоване е ненужно. Shellac ще запечата и защита живи пънове , асфалт, метали , занаятчийски проекти , както и малки дървени предмети . За повечето повърхности от дърво , ръчно опесъчаване на дървото със 120 - песъчинки шкурка със или без шкурка блок, последван от по-лек шлайфане с 220- песъчинки шкурка създава гладка повърхност, за да работите. За дървени подове , използвайте етаж Сандер с 80 - шкурка в началото, след това на 100 - песъчинки дообработка на хартия .

2

почистване на шлифоване прах или с вакуум , или восъчна кърпа за дърво повърхности.


3

навлажнете парцал с минерален спирт и избършете пода желаете да се запечата . За всяка друга дограма или дърводелски , попълнете забележими дупки в дърво с дърво пълнител.

4

Изберете четка, за да използвате с шеллак, в зависимост от това какъв вид на повърхността , която искате да покрие. За повечето отворени , плоски области , най-добре е да се използва с 2 - до 3 - инчов Китай четка или премия за качество синтетичен косъм четка. A 1 - до 2 - инчов ъглова четка крилото работи най-добре за пукнатини или подробни области

5

Thin шеллакът с алкохол , ако инструкциите изискват изтъняване . . Следвайте указанията на опаковката .

6

Изсипете някои шеллак в друг контейнер. По този начин , можете да работите с това по-малко количество от шеллак , без да замърсители в цялата кутия .

7

Мивка половината от четина на четката в шеллак в нов контейнер и докоснете излишъка от чукат края на четката срещу ръба на контейнера . Не избърсвайте четката на ръба на контейнера.

8

Brush на шеллак с пълно налягане и дори инсулти. Не намажете повърхността прекалено , просто достатъчно, за да го палто, и четка в посока на WOODGRAIN . Също така, работи на по- бързи, но не безразсъдно , темпове. Заредете четката с малко шеллак за вертикални повърхности , тъй като гравитацията ще взема своите жертви на прекалено дебел слой от шеллак .

9

Добавяне на друг слой шеллак . За всеки слой , не се опитвайте да се върна и четка върху места , които сте пропуснали , просто изчакайте за следващия слой . Mind ръбовете на дограмата да се избегне натрупване на шеллак . Основно правило за колко шеллак да използвате, е 1/4-pound от шеллак за всеки 10 квадратни метра площ. За светлина запечатване работа преди дърво оцветяване , един или два тънки слоя ще са достатъчни.

10

Почиствайте четката или някакви разливи с денатуриран спирт.

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1019067733.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.