Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> дърводелство >> Content

Как да регулирате пода до тавана Closet Doors

от пода до тавана, килер врати позволяват да имате достъп до цялата килер пространството , което го прави по-лесно за съхранение на елементи по рафтовете над килер пръти . Високи килер врати тежат повече от нормални врати , тъй като от техния размер . Тези над размер врати може да бъде по-трудно да работят на техните релси . Регулиране на врата, от пода до тавана е сравнително прост процес . Така ли трябва да се използва стълба , така че бъдете внимателни . Нещата ще трябва
стълбата
Vacuum с прикачени файлове
отвертки
винтове MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Почистете килер врата релса с четката закрепване на прахосмукачката . Прах и отломки в релсата може да предизвика вратата да се придържаме . Твърде много натрупване мръсотия може да предизвика ролков механизъм на вратата , за да скочи своята песен.

2

Затегнете врата релса към стената или тавана с помощта на отвертка . Ако винт главата е изпъкнала , тя може да се закачи върху ролката на вратата и да причини на вратата да се изравнят . Ако не изглежда винт да се държи за нещо , да го замени с по-дълъг винт.


3

повишават или намаляват вратата . Всяка една от ролките на вратите може да има механизъм за коригиране . Завийте винта наляво, за да намалите вратата , право да го повдигне. Завъртете регулиращия винт една - четвърт оборот на Само в даден момент. Проверете работата на вратата . Ако вратата не разполага с механизъм за корекция , разхлабете винтовете , които държат ролките на вратите. Преместете вратата нагоре или надолу , колкото е необходимо , за да разрешите проблема.

4

Разхлабете ръководството на пода с помощта на отвертка , ако вратата е наваксване върху него . Движете се напред или назад малко и да видим дали това решава проблема . Повечето водачи имат слот с форма дупки, които ви позволяват да се направи тази корекция без повторно пробиване на дупки за ръководството. Затегнете ръководство етаж обратно на пода.


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1019011423.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.