Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> дърводелство >> Content

Как да се изгради рамка за Attic панел

панели Таван за достъп са прости капаци , които блокират отварянето на вашето таванско пространство за съхранение. Те се използват в домовете, които не разполагат с тавански стълби или стълби и панелът се състои от едно парче от дърво или гипсокартон , често изолирани на гърба , разположен върху отвора , за да го запечата и да го прикрие от погледа. Процесът на изграждане на рамка , в която ще бъде поставен на вашия таванско панел изисква някои основни DIY умения и инструменти . Нещата ще трябва
Stud Finder
Pencil
Гипсокартон видяха
квадратен
2 - от -4 -инчов дървен материал Carpenter е. Циркуляр
мярка Tape
бормашина < Бразилски> Hammer
Nails е. 1 - от -4 -инчов дървен материал
Screw пистолет е. Саморези-винтове
Rubber самостоятелно стик уплътняване
1/2-inch шперплат
Дръжка < Бразилски> Твърди пяна борда изолация
Строителни лепила
Batt изолация
Staple пистолет
Работни ръкавици
очила очите на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Намерете разположението на вашите таванни греди с търсач родословни . Mark местата с молив и използвайте гипсокартон трион да мушкам през тавана и изрежете отвор . Отворът трябва да бъде подкрепена и от двете страни с таван греда . Използвайте квадратен вашия дърводелец да се гарантира, че съкращенията , които се движат между две греди са plumb.This е таванско местоположението на инсталационния панел .

2

Изрежете две дължини на 2 - от -4 дървен материал , за да се поберат на пропастта между своите две греди с помощта на циркуляр . Инсталирайте дървесината във всеки край на отвора. Използвайте силата си тренировка да направят пилотни дупки през всяка греда и в краищата на 2 -по -4S . Карам нокти в дупките за закрепване на дървото на място.


3

Прикрепете ленти от 1 на 4 инчов дървен материал около отвора на дупката , така че те покриват ръба на тавана и припокрива отвора от около 1 инч от всяка страна . Това декоративни маски отрязаните ръбове на отвора , докато в подкрепа на таванско панел веднъж инсталиран . Измерете и срежете дървото да се поберат , така че образува вълни ъгли от всяка страна. Използвайте бормашина да направи пилотни дупки в тапицерията и в греди и кръстосани парчета горе , след това използвайте винт пистолета за шофиране винтове за дърво във всяка дупка.

4

Инсталирайте гумена лента уплътняване около ръба на отвора. Нанесете самостоятелно стик лента на горната страна на тапицерията , където той се припокрива отвора от всички страни. Измерете и изрежете парче от 1/2-inch шперплат за да се побере в отвора. Това служи като таванския панел. Плъзнете панела през отвора , а след това го поставете в позиция на върха на декоративни ръбове . Прикрепете дръжка към долната страна на панела с помощта на винт пистолет и винтове с дръжка хардуер.


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1019011371.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.