Как да се мотае картини с маслени бои на стълбищата

Вие току-що придобити красива живопис с маслени бои и сега си се опитвам да разбера къде да намеря място за него на своите вече внимателно покрити стени. Не пренебрегвайте и стълбището . Много хора се плашим от декориране на стълбищата , защото пространството на стената се променя на всеки няколко инча , което прави поставянето предизвикателство. Въпреки стълбище може да бъде сложен място , за да украсят , той създава силна фокусна точка в дома си и е пространство струва да се работи с за да се покаже една ценна произведение на изкуството. Нещата ще трябва
Hammer
Nail или кука и закачалка в
Покажи повече инструкции

1

Измерете височината и дължината на картината с линийка или ролетка и записват измерванията .

2

картината се претегля като леко я понижаване изправено върху баня или мащаб на домакинствата , така че долният край лежи върху платформата на везната . Запишете четене на тегло.


3

Измерете общата височината и ширината на всяко стълбищно стена пространство, за да се определи , където имате най- наличното пространство , върху която да се мотае една картина . Мярка от една от средните стъпала до тавана , за да се определи максималната височина . Мярка от най-горното стъпало , направо към мястото, където за първи път удари стената или тавана - в зависимост от оформлението на вашите стъпала - . , За да получите своята максимална дължина

4

Намерете местоположението на стената шипове, като се вземат чук и леко почукване по стената и слушате за кух звук. Преместете чука по стената като докоснете , слушане , докато звукът спира да отеква . Когато вече не чувам ехото , че сте достигнали родословна .

5

Дръжте картината до стената, където ще ти хареса да се мотае и марки бледа линия с молива върху стена срещу горния край на картината . Поставете една линия на всеки един от горните ъгли .

6

Поставете картината обратно на пода и на гърба на това измерете разстоянието от дръпна жицата или висящи раздела за горната част на картината.

7

Измерете пространството на стената между марката молив сте направили за горната част на картината и къде ще се постави наравно с кука , с помощта на измерване , които сте направили в Стъпка 6 .

8

довърши флъш куката с чук върху място на стената, където сте направили втори молив марка . Това трябва да е марка под линията маркировка в горната част на картината.

9

Дръж си картина и да го променят, да бъде прав .

Как да се промени на водната помпа на Кенмор Front Loading Перални

Водната помпа на Кенмор предно зареждане пералня работи малко по-различно , отколкото традиционните топ -разтоварна машина. Помпата има свой ​​собствен двигател с вътрешно колело . Той се свързва към

Περισσότερα >
Как да се замени един Stem Caster

Как да се замени един Stem Caster . A стволови пудра е част от системата за въртящ колело, която е прикрепена към краката на мебели или рафтове . Често, стъблото на по-стари мебели ще скъса от колелот

Περισσότερα >