Как да използваме Wet Tile Saw да Нарежете стъклени бутилки

Някои стъклени бутилки са твърде хубави , за да изхвърлим. За щастие , има начин да ги рециклират себе си, като ги превръща в вази , стъклени пръстени салфетка или дори чаши за пиене . Ще имате нужда от мокра трион теракот и някои креативност и ще бъде добре за вашия начин за превръщане на стари бутилки в произведения на изкуството . Нещата ще трябва
Wet плочки видяха
Water
Стъклени бутилки
Шкурка (средна и фина шкурка )

Покажи повече инструкции

1

Rent или да си купи търговски клас wet керемида трион. Тъй като това са скъпи електрически инструменти , освен ако не планирате да намали бутилки на регулярна основа , отдаване под наем една е добра идея .

2

Измийте бутилките , премахване на всички съществуващи етикети. Трионът лесно ще намали чрез етикет, но етикетът може да закриват изгледа на разфасовката .


3

Определете мястото на разреза , често точно под гърлото на бутилката , и регулирате пазача на wet триона , за да съвпада дължина.

4

Плъзнете бутилката внимателно към преместване острието на wet триона , да бъдат пазени по плоската повърхност . Трионът трябва да се работи на пълни обороти. Тъй като бутилката с наближаването на острието , поток от вода ще се изсипе върху стъклото , поддържане на острието от нагряване .

5

Внимателно хвърли бутилката срещу движението на острието , за да се намали около всички страни поравно. След като острие прониква повърхността на бутилката , започва въртене . Дръжте здраво към бутилката и тя се върти с постоянна скорост .

6

Използвайте шкурка за изглаждане на ръбовете , като се започне с средносрочен песъчинки и се завърши с глоба песъчинки .

<Бразилски>

Какво е нагревателя Integral Limit Control

? Термостат устройство A отоплителна система може да включва функции, които позволяват на потребителите да регулират операциите пещи по различни начини . Термостат настройки работят във връзка с компо

Περισσότερα >
Как да спечелим една Natural Wood Таблица

A естествена дървена маса е едно чудесно допълнение към почти всеки дом. Много любители и дърводелци предпочитат да изградят свои собствени маса, а не да се излиза и закупуване на един . Това не само

Περισσότερα >