Как да поправите Cracks върху Waterford Crystal Ваза

Кристални вази са деликатни аксесоари, които са предназначени да бъдат показани и често не се докосна . Ако вашият Waterford кристална ваза трябва да се справи , да направи ремонт възможно най-бързо , така че пукнатината не се разпространи . Вие ще се нуждаят от редица материали , които ще направят ремонта по-малко навременна и също така по-малко скъпо , отколкото да внасяме вазата до професионалист. Нещата ще трябва
Ацетон
Мека кърпичка
Лепило спринцовка комплект ( спринцовка , лепило , пластмаса блистер)
Ножици
Toothpick
Thin четка е. мека гъба
<Бразилски> Показване на още Инструкции
Waterford Crystal Ваза Ремонт

1

Почистете увредената зона на вазата с ацетон и мека кърпа. Тя се оставя да изсъхне на въздуха в продължение на няколко минути .

2

Настройте спринцовка комплект материали , и отрежете върха на разстояние от спринцовката на лепило напълнена . Спринцовката ще има две малки дюзи, които съдържат две различни залепващи агенти ще се смесват заедно.


3

Поставете пластмасовата блистера върху плоска повърхност, и след това натиснете лепилата от спринцовката върху блистера . Уверете се, че сумите са равни.

4

Смесете двата лепила с клечка за зъби , докато добре комбинирани, след това внимателно боя комбинацията в пукнатината на вазата с помощта на фини , тънки четката .
<Бразилски> 5

бързо избършете излишното лепило с ъгъла на гъба , и след това се оставя да се втвърди ремонт за своя сметка. Не докосвайте вазата в продължение на няколко дни.

Какво е правилното Surge Protector за Микровълнова

? Домакински уреди като микровълнови печки , понякога може да стават жертва на токови удари . Тези кратки , но мощни пикове могат да причинят непоправими щети на дома си оборудване. По време на токови

Περισσότερα >
Как да спечелим една Shaker люлеещ се стол

Как да спечелим една Shaker люлеещ се стол . Насладете малко от ранните наченки на Америка и да направи Shaker люлеещ се стол . Основана в Америка през 18-ти век , Шейкъри , религиозна секта , се горд

Περισσότερα >