Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Резервни части и шаблон >> Content

Как да персонализирате Обикновен завеси с Fabric Paint

< р > Fabric боя ви дава евтин , но творчески начин за персонализиране на обикновените завеси. Боите са на разположение в широка гама от цветове, заедно с металик и блести , под формата на бои , маркери и спрейове . Използвайте шаблони , печати или със свободна ръка мазки да правят редовни проекти за граничен или независимо в коя точка на печат, или да изразяват себе си с рисуване боядисване. Ще се създаде завеса дизайн един-на- а-вид , за да персонализирате вашата стая.
Подготовка за боя
< P> Повечето плат с бои работят на памук или памук Blend тъкани , но бои могат да варират . Прочетете етикета първо да се гарантира, боята е съвместим с вашето перде плат. Измийте и подсушете завесите преди да започнете, и желязо, за да се премахне бръчките. Поставете пластмасов лист или dropcloth на пода и се разпространява завеса панел над него . Tape завесата ръбове с хартиено тиксо , или тегло с консервни кутии , за да я държи на място. Използвайте малки парченца хартиено тиксо , за да маркирате насоки за поставяне на шаблони или печат мотиви. Дръжте хартиени кърпи , влажни кърпи за еднократна пяна плочи, и пяна четки занаятчийски или brayer наблизо. След като приключите , оставете боята сухо и топло- комплект , ако е необходимо , в съответствие с инструкциите на продукта. Световния съюз зашеметяващ Stenciling
< P> Можете да избирате между много проекти в търговската мрежа шаблон , или да направите своя собствена , като се изрязва дизайн във фризера хартия , с помощта на плавателни съдове нож. Iron шаблон фризер хартия до завесата и я напълнете с боя ; След това отлепете хартията. Можете да приложите боята с пяна цапач , щриховане с точки четка , морска гъба или козметичен тампон . Нанесете тънък слой боя върху плоча пяна и натопи инструмент в нея, и след това се прилага за пространства шаблон върху плата . Всеки инструмент дава различен ефект , така че практикува скрап плат на първо място. Почистете шаблони след употреба и ако е необходимо да се запази дизайна ръбове свеж.

От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1019133884.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.