Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Резервни части и шаблон >> Content

Метод за Stenciling в Текстил

Красотата на Stenciling текстил е, че не е нужно да бъде художник , но все пак да стане занаятчия , някой, който изработва предмети, които могат да бъдат функционални или декоративни. Изберете от широк диапазон на предварително нарязани шаблон дизайни в почти всеки възможен стил, от народното творчество на съвременните и чрез разработването на своя собствена техника , да създадете нещо уникално ваш . Stenciling Tools

Шаблони със самозалепваща подложка са лесни за използване , особено при наличието на нестабилни или паянтови текстил като T - риза плетива . Ако вашият шаблон не разполага залепващата подложка , на Stencil Източник предполага използване на лепило спрей на гърба на шаблон . Оставете го да изсъхне, за да просто лош вкус , преди да поставите върху плата . Самозалепваща лента държи шаблона на мястото на най- тъкани .

Течни бои се предлагат в голямо разнообразие от цветове и са по-скъпи от кремове или боя пастели , но естеството на текстила също ще бъде фактор при избора бои . Течности осигуряват единна зона на цвят и работят добре с гладко тъкани като памук , полиестер , коприна , както и много специални тъкани . Кремове и "сухи" бои моливи работят най-добре с текстурирани материи като лен, и да го направи много по-лесно да се създаде засенчване на вашия проект . Ако вече имате доставка на акрилни бои на ръка , да инвестира в една бутилка от текстилен носител, я смесете в равни части с вашите акрили и имате готови за употреба текстилна боя.

Гъби или четки работят еднакво добре . Гъби трябва да са плътни пяна ( триъгълни грим гъби са отлични ) и твърди настръхна четки шаблони са най-добрите . Тъй като никога не трябва да се боя с мокра четка или гъба , ще трябва една за всеки цвят . Наем Testile Подготовка

сухи почистващи химикали не са приятелски настроени към текстилни бои така че тъканта трябва да се пере . Pre - мият плата, включително практики мостри , съгласно инструкциите на производителя (без омекотител ) ; суха и желязо гладка.

От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1019010967.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.