Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Резервни части и шаблон >> Content

Как да украсят Leaf -Design Curtain

Природа вдъхновени завеси, които можете да проектират себе си може да даде своя декор едно докосване на топлина , докато имитира изгледа на открито , че вашите прозорци осигуряват . Един прост начин за постигане на външен вид листо -дизайн е с помощта Stenciling материали , както всъщност се срещат в природата обекти. С тези елементи и няколко други материали, които могат да бъдат намерени в повечето търговски и занаятчийски дюкяни , можете да създадете красива листна отпечатан завеса за подобряване на вашия прозорец и стая. Нещата ще трябва
Листа
Молив
Ацетат шаблони листа
Exacto нож
Fabric прозорец завеса
Cloth бреза
самозалепваща лента
Fabric боя
Palette < Бразилски> Спондж MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Съберете около пет различен размер и форма на листа от вашия двор . Изберете интересните изглеждащи листа, които са напълно непокътнати.

2

Поставете всяко листо по своя шаблон лист и проследи около нея с молив .


3

Създаване детайли във формата на листа , като вени, с молив. Имайте предвид, че тези данни трябва да се простират чак до краищата на листа ; детайли не трябва да са свободно плаващи вътре очертанията на вратите .

4

Изрежете формите на листата с ножа Exacto , рязане навътре от ръбовете да включва подробности. Правете това внимателно , тъй като подробностите вени често са много тънки и чупливи .

5

Поставете кърпа брезента върху равна повърхност , като се гарантира , че няма бръчки , а след това лежеше завесата на върха му . Брезата ще предпази пода от всяка боя , който изтича през завесата .

6

Подредете пет шаблоните на завесата и ги залепете надолу. Имайте предвид, че тези шаблони ще бъдат използвани , за да запълни целия завесата с листни дизайни.

7

Стиснете някакъв плат боя върху палитрата . Моп някои боя с гъбата и леко натиснете върху шаблона . Използвайте малки движения и лек натиск , като силен натиск може да предизвика боята да кърви . Повторете тази стъпка, с всички от шаблоните , а след това организира шаблоните на друго място върху завесата и повторете стъпките , докато завесата е покрита с толкова листа , колкото искате.

8

Нека завесата сух плосък преди обесване.


От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1019010966.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.