Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Резервни части и шаблон >> Content

Как да Затворете щампован бетон

Щампован бетон е бетон, щампован с впечатление или дизайн, когато бетонът се излива прясно и все още мокра . Най- бетон е много скучно и визуално неинтересни . Архитекти, строители у дома и ландшафтни изпълнители често печат, прилагат цвят и запечатват бетона да добавите ограничаване на обжалване , текстура и дълготрайност на повърхността на бетона . С течение на времето , излагане на пешеходен трафик и време може да се съборят уплътнителя , който може да се наложи да се замени. След прости инструкции , това е доста лесно да се пломбират бетона и възстановяване на повърхността. Нещата ще трябва
Broom
обезмаслител
Soft четка
градински маркуч с дюза налягане
Concrete теглилки
Concrete цвят
Готови бетон ремонт на материалите
Ръкавици
защита на очите
Dust маска
Concrete мистрия
освобождаване прах Concrete
Concrete втвърдител MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

оценка на зоната, която трябва да се запечата . Имате само няколко места, където като делителят е , идващи от или напротив, на целия проект ( алеята , тротоар , двор или подпорна стена ) се нуждаят от повторно запечатване ?

2

Sweep бетона да премахнете хлабав прах и почвата. Почистете бетона за да се отстранят мръсотия , мазнини или мазни петна . Използвайте биоразградими сапун формулиран за отстраняване на грес. ( Scrub леко с мека четка или тласък метла . ) Използвайте градински маркуч с дюза натиск върху ниска настройка, за да изплакнете бетона. Оставете го да изсъхне в продължение на 24 до 48 часа.


3

Покупка запечатващи и оцветители от конкретен изпълнител или магазин доставка сграда. Много производители на акрилни покрития или уплътнители препоръчваме плътно затваряне с продукта, който се прилага първоначално . Това елиминира тревогите на отслабена устойчивост на връзката или несъвместимост между новия и стария мерки и теглилки . Ако това не е възможно, за да съответства на мерки и теглилки първоначално използва , се консултирайте с бетон професионален съвет при избора на съвместим продукт . Винаги четете и следвайте инструкциите за кандидатстване на производителя.

4

Ремонт на бетон , ако е необходимо . ГОТОВИ бетон кръпка материал е на разположение от изграждането на обекти от доставките или конкретни изпълнители . Нанесете с бетон мистрия да попълнят дупки или чипове . Restamp , ако е необходимо , след прилагане на бетон прах освобождаване в съответствие с инструкциите на пакета . ( В малки райони , използвайте върха на маламашката за обособяването на бетона за да съответства на прилежащата щампован бетон. ) Носете защитни ръкавици , очила и маска .

5

Добави цветни бетонови втвърдители след етикетите " инструкции . Оставете го да изсъхне в продължение на 24 часа. Добавяне на допълнителни оцветители , ако е необходимо . Можете да премахнете излишния цвят с нежна струя вода или избършете с влажна кърпа . Оставете го да изсъхне в продължение на 24 часа преди прилагането на мерки и теглилки .

6

Нанесете висококачествен уплътнител след инструкциите върху опаковката на производителя. Нанесете два или повече слоя и да е бетон, който е изложен на силен трафик или изложени на замразяване и размразяване.


От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1019010952.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.