Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Резервни части и шаблон >> Content

Как да цвят и щампован бетон

Бетон, комбинация от цимент , чакъл, пясък , камък, вода и въздух, е в основата на днешната сграда индустрия. Бетонът се използва за изграждане на мостове стълбове , небостъргачи , домашни основи , подпорни стени , мазета , алеите , тротоарите и трамплин . Няма ограничение за приложението му в съвременния свят. В миналото , бетон е функционална а непривлекателен строителен материал . Днешните архитекти , дизайнери и занаятчии са за смесване на цвят и текстура да се създаде функция , така и естетически обжалване . Добавяне на цвят и отпечатване дизайн в прясно излива бетон е известен като бетон щамповане . За да включите скучно да красива, прясно излива бетон е щампован , или надпис , с модели или проекти, за да приличат на плоча, тухла , дърво, бамбук или кариера плочки . Нещата ще трябва
Ръкавици
Защита на очите
Dust маска
Trowel
Walking плувка ( инструмент за изглаждане на бетон)
Бетонни цветове
Бетонни втвърдители
Concrete освобождаване на прах
латексови постелки ( конкретни маркери)
гумен чук или бетон трамбоване инструмент
Concrete теглилки
Leaf вентилатор MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Щамповане Вашият проект
1

Form , изсипете и да завършите вашата цимент проект. Цвят и подпечатване се прилага за прясно излива бетон. Оставя се бетонът да изсъхне малко и да " кърви " разстояние прекомерна влага .

2

Изберете цветове и да закупят цветни бетонови втвърдители , бетон прах освобождаване и бетон уплътнител . Има десетки различни марки и изобилие от продукти, за да използвате, за да цвят и щампован бетон .


3

излъчване или поръсете или течни или прахообразни цветни бетонови втвърдители на прясно излива бетона. На втвърдители ще подобрят здравината на повърхността на бетона и да добавят цвят.

4

Следвайте втвърдители с обилен слой от бетон прах освобождаване. Този прах , известен също като антични прах , предпазва печати от залепване към бетона . Цветът в праха също ще добави акцент и дълбочина на щампован дизайн.

5

Започнете от единия ъгъл на бетона се налива или плоча и внимателно поставете на тепиха или печат. (Латекс постелки или конкретни марки могат да бъдат закупени или наети от конкретни изпълнители или магазини за доставка на сграда. ) Използвайте гумен чук или бетон трамбоване инструмент твърдо да се включи цялата повърхност на изтривалката твърдо марка впечатление . Повдигнете мат и внимателно го премести в съседната зона. Привеждане на тепиха с първия щамповане точно. Качеството на вашия печат ще бъде отразено от вашия счита за поставяне на печатите или тепиха . Повторете този процес , докато на целия проект е подпечатан . Оставя се бетонът да изсъхне за 24 до 48 часа.


Прилагане на Final Touchs

6

Използвайте листа вентилатор за отстраняване на излишния прах освобождаване. Blow далеч от теб в една посока. Винаги носете прах маска , защита на очите и ръкавици , когато работите с прахове, които могат да взривят във вятъра , или да причинят дразнене на кожата.

7

Нанесете допълнителни слоеве от конкретни цветни прахове или течност. Оставете ги да изсъхнат между слоевете . Прекомерното цвят може да бъде отстранен чрез пръскане с вода с градински маркуч или избърсване на бетона с мокър парцал . Оставете го да изсъхне в продължение на няколко дни преди да нанесете лепило .

8

спрей или четка на 2-3 слоя бетон мастик , следвайки указанията на опаковката . Запечатка е особено важно да се защити открито повърхности, които са обект на замразяване и Затоплянията .


От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1019010951.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.