Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Резервни части и шаблон >> Content

DIY Stencil Таблица

Stenciling маса е ниска цена, цветна декорация решение за дома. Боядисване с шаблони не изисква по-специфични умения изкуство . Дори начинаещ може да се постигне по- професионално изглеждащи залепен маса за кратко време . Изписани таблици са подходящи за всяка стая в къщата. Покупка шаблони или да направите своя собствена с евтини материали от магазин занаят. Подготовка на таблицата

шаблон съществуваща таблица или да направите своя собствена . За да направите своя собствена маса, закупуване на набор от заострени дървени крака таблица от хардуер или магазин подобрения в дома . Те идват в различни дължини , от масичка за кафе за хранене на височината на маса. Отиди до къщата на доставка дървен материал да има парче шперплат нарязани за вашия плот. Поставете краката до върха , използвайки хардуер включени с краката . Paint на масата и краката с два слоя латексова боя или спрей боя .


Проект

Преди да започнете да рисувате , отделете време да планират своя дизайн маса. Помислете за целите на помещението , си цветова схема и дали искате изцяло над Патън или един-единствен мотив. За кухненската маса , хранителни форми и думи , свързани с храните ще работят добре . За всекидневна холна маса или маса страна , изберете декоративен модел в стил, който отразява интериор на помещението . За маса на детето, детски изображения или животни винаги са забавни .

От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1019010948.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.