Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Резервни части и шаблон >> Content

Как да направят образ в стена Stencil

A шаблон е материал, който е нарязан или перфорирана , така че мастило , боя или други оцветители могат да проникват през дупките и да оставят модел на повърхността се боядисва. Шаблон може да се премества и се използва да се повтаря един и същи модел много пъти . Всяка система може да бъде превърнато шаблон доколкото са създадени мостове за провеждане на шаблон материала заедно . Тези свързващи фуги могат да бъдат запълнени с ръка живопис. Нещата ще трябва
Снимка
паус
Маркери
Stencil пластмаса
лента Glass
Painter е. Stencil инструмент на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
< Бразилски> 1

Изберете изображението, което искате да рисува на стената ви . Ако изображението има няколко цвята , като всеки цвят трябва да бъде отделен шаблон и всички шаблоните трябва да имат регистрация марка , за да ги подредят на стената.

2

лента изображение върху една маса с лента художник . Поставете паус върху снимката и лентата паус до масата.


3

проследи контурите на изображението с помощта на молив. На всяка съвместна където посоката на структурните промени начертайте линия с помощта на цветен маркер . За дълги линии направи цветен маркер кръст линия на всеки 3 до 4 инча. Трейс над всяка точка между марки с помощта на маркер върху цвета, който искате да рисува за онази част от шаблона .

4

Погледнете всяко парче между напречните марка . Ако се порежете , че секция ще загубиш някоя подробност ? Ако има детайл в зоната , добавете мост или две , за да детайл , прикрепен към шаблона . Проверете внимателно всеки раздел .

5

Начертайте кръг с кръст през центъра в близост до горната част на хартията и в близост до дъното . Това са регистрационни знаци .

6

Place шаблон пластмаса върху паус и го лента надолу. Изберете един цвят и проследи очертанията и мостове от този цвят върху шаблон лист . Добавете регистрация марка и етикет всеки лист за цвета на боята . Повторете това за всеки цвят .

7

Tape шаблон лист с габаритни върху стъкло или дърво повърхност. Загрейте електрически шаблон нож и проследи очертанията и мостове . Горещата върха на ножа ще се стопи пластмасата , и областите на маркерни ще бъдат изрязани оставяйки шаблон с мостове. Мостовете трябва да са около 1 /4 инча дебели през изображението .


От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1019010882.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.