Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Резервни части и шаблон >> Content

Как да украсят една стена , която разделя кухнята & Трапезария

A стена монтира между кухнята и трапезарията осигурява физическа и психологическа бариера между мястото, където храната се приготвя и къде се яде по време на официално хранене. Украса тази стена , вместо да го остави обикновен осигурява по-топъл , по- най - Начало чувство. Сравнително лесен начин за украса на стената е да рисува графики върху стената с шаблон . Това може да се направи на всяка част на стената, но много хора избират да поставите шаблоните в близост до горната част на стената, за да се осигури рамка около стаята. Нещата ще трябва
мек почистващ
Water
Bleach
Tape мярка
Pencil
Ruler
линийка
лента Painter е. Stencil лепило
Level < Бразилски> Paint
Plastic плоча
Stencil четка
хартиена кърпа MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Почистете стените с разтвор , който съдържа мек почистващ препарат . Ако има мухъл по стените , да се използва разтвор от една част белина и три части вода. Позволете стените, за да изсъхнат .

2

Mark долния ръб на стената на няколко места чрез измерване на разстоянието от пода до долния край и вземане на малки белези молив .

< Бразилски> 3

Свържете марка чрез теглене на светлина молив линия, с помощта на линийка като ръководство. Mark горния ръб на границата чрез измерване надолу от тавана .

Лента 4

Place художник по стените на външните ръбове на молив линии.

5

Place шаблон лепило на гърба на шаблона и да го предостави достатъчно време, за да стане лепкава.

6

Hang шаблона на стената между двете ленти на лента художник . Използвайте ниво, за да се уверете, че висеше на шаблон стрейт .

7

Създаване на прост палитра от проливния малки количества от боята , която използвате върху пластмасова пластина , запазвайки цветовете се разделят.

8

Потопете четката шаблон в първия цвят , което ще използвате. Добавете достатъчно просто боя за покриване на съветите четина . Отстранете излишното количество боя върху хартиена кърпа .

9

Боядисайте стената чрез прилагане на боята в правилните места на шаблона с кратки , бързи удари. След като приключите с прилагането на първия цвят , започнете боядисване шаблон със следващия цвят. Почиствайте четката старателно , ако използвате една и съща четка за множество цветове . Оставете боята да изсъхне.

10

Свалете шаблон от първата част и тя се премести към следващия раздел. Съхранявайте шаблон перфектно подравнен с първия раздел .

11

Paint следващия раздел на стената и я оставете да изсъхне. Продължи боядисване на секции , докато стените са завършени.

12

Махни лента на художника от стените .


От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1019010874.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.