Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Резервни части и шаблон >> Content

Как да украсят Box Като Apple

нагоре рециклирани кутия за обувки прави идеалното решение за вашата кухня съхранение , особено когато я обличам и да я дам тема ябълка с помощта на боя, шаблони и сушени плодове филийки. Кутии с подвижни капаци работят най-добре за този вид проекти за съхранение , тъй като можете да ги напълнят с тези боклуци , които заемат ценно кухня чекмедже пространство : клечки кибрит , батерии и своенравни парчета игра на дъска , например. Просто поставете на върха на спретнато и ги покажете точно на вашия плот като изкуство . Това е атрактивен и икономичен начин да добавите пространство за съхранение на вашата страна кухня . Нещата ще трябва
Вестник
Shoebox с подвижен капак
Latex спрей боя , високо - гланц , кремав цвят
две празни кутии от кафе
Latex спрей боя , матово покритие , ябълка червено < Бразилски> Apple
Хартиени кърпи
Fork
Stencil боя, кремаво
Малка четка
Green занаят боя
ниски температури горещо лепило пистолет
Low - температура с горещ лепило пръчки
3 изсушени резени ябълка
Clear спрей лак или полиуретан
Worm -тематични скрап книга хартия, един лист
Ножици
Glue придържаме MarketBook.bg: Покажи повече инструкции <Бразилски >
1

Покрийте солидна , открит работна станция с вестник. Отделете горната и долната част на кутията и положи двете парчета надолу с лицето нагоре . Напръскайте вътрешността с един до два слоя високо - гланц , кремав цвят латекс , което им позволява да изсъхне напълно в между слоевете .

2

Завъртете двете парчета на кутията и повдигне всеки на празна кутия от кафе , за да им попречи да се придържа към вестника. Внимателно спрей всяко парче с един до два слоя от матово покритие , ябълка - червена боя , което им позволява да изсъхне напълно между слоевете .


3

Нарежете истинска ябълка на половина вертикално , и петно двете парчета с лицето надолу върху хартиена кърпа, за да изсъхне. Придържайте вилица леко в гърба на една ябълка половината да се използва като дръжка; да я потопите в кремав шаблон боя и след това върху хартиена кърпа да изличи излишъка . Използвайте го внимателно, за да подпечата граница около дъното на кутията , което позволява тя да изсъхне. Stamp една ябълка шаблон в долния десен ъгъл на капака. Използвайте малка четка , потопена в зелено занаят боя, за да освободи ръка малка стъбло и листа стърчеше на върха на всеки залепен ябълка.

4

Използвайте горещо лепило, за да прикрепите клъстер от три изсушени резени ябълка , за да горния ляв ъгъл на капака. Оставете вашата кутия и капака да изсъхне през нощта . Разделете парчетата отново и спрей от външната страна на всяка с 2-3 слоя прозрачен лак или полиуретан. Разрешаването на всеки слой да изсъхне напълно .

5

Изрежете парче на червей -тематични скрап резервация хартия, за да се побере вътре дъното на кутията и да използвате лепило стик , за да го придържат на място.


От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1019010848.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.