Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Килими >> Content

Инструменти за Плетени Червените килими

Fabric отпадъци и стари дрехи , отиващи в чантата парцал могат да бъдат рециклирани в цветни , полезни , здрави сплетен хвърлят черги . Преплитане на ивици от плат в е просто занаят, който се е ползвал в продължение на поколения . Освен, че е лесно да се направи , като плетени килими изисква само няколко общи инструменти . Fabric

Wool е традиционната тъкан килим в ширити . Старите Поли вълнени , панталони, якета и палта могат да бъдат повторно използвани за вземане на килим . Деним , памук и синтетични смеси могат да бъдат използвани в килим решения. Тези материали предлагат повече цвят и текстура опции, но са по-малко трайни от вълна. Тези килими ще продължи по-дълго в ниските райони на трафик . Без значение по какъв плат ще изберете, не забравяйте да използвате един и същ тип тъкан през целия килим .


Фрези

Когато правите плетени килими , платът се нарязва на 2 - до 4 - инчови широки ленти . A остър чифт ножици шевни могат да си свършат работата. Въпреки това, на ротационен нож намерени в раздела за юргани на любимия си магазин за шиене може да си свършат работата по-бързо. Ако използвате ножица за рязане на ленти , ще трябва да маркират линии върху плата , за да се гарантира, прави, дори ивици. Комбинирането на ротационен нож с рязане мат и водач рязане прави рязане на ленти плат -лесно, защото могат да се намалят чрез повече от един слой от плат в даден момент.

От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/rugs/1019066157.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.