Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Възглавници и удари >> Content

Юрган Идеи за мъже

Ако сте quilter , най-вероятно се ползват прави юргани за семейства и приятели. Но докато баба и лелите може ох и ах над вашите красиви юргани , мъжете в семейството могат да представляват по-голямо предизвикателство . И все пак , момчета се радват като юрган да приключи през докато гледате играта на зимна вечер и ръчно изработени юрган да украси леглото на човека , както и на една жена . Но когато правите юрган за един човек може да се наложи да се обърне към задачата малко по-различно .
Тъкани
< р > Забравете проверките на оксфорд , сладки duckies и нежни цветя. Юргани за мъже изискват мъжки платове в ярки щампи и мъжествени цветове. Помислете проверки , каре , кафяви, сини и зелени гори . Ако тя ще изглежда като у дома си в ловна хижа или механа , мъжът в живота си може да го хареса . Или отидете на източника и създаде юрган от всичките си любими стари ризи или връзки или в цветовете на любимия си спортен отбор .


Patterns
< р > Оставете баба цветна градина и всичко Victorian за жените. Търсене юрган книги за мъжки модели , като например дървена колиба , кирка или buzzsaw . Изберете смели геометрични шарки или спорт или ферма тема , в зависимост от интереса на мъжа. Персонализиране юрган за получателя е добра идея , независимо дали завивката е за мъж или жена . За човек в живота си, се включи любим спорт или хоби в дизайна на вашия юрган на . Изберете дивата природа влияе модел за ловец или риболовец или една , свързана с изграждането на дърводелец .

От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/pillows-throws/1019133883.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.