Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Възглавници и удари >> Content

Видове Възглавници

Plump възглавници Accessorize диван, облекчаване на болки в гърба и да се осигури почивка за уморените глави. Първите възглавниците отиват толкова назад, колкото древен Египет и weren ' тона мека на всички. Почива на главата са изработени от дърво и извити малко в средата . Китайците използват нефрит , бронз и порцелан за своите възглавници. Не беше ' тон , докато римляните , че възглавници започнаха да смекчи малко. Modern легла еволюира през 1800г . Възглавници започват да се произвеждат масово в 1900 г. , според " Columbia Missourian . " Спящата

Спални възглавници подкрепа на главата и шията , докато спи . Как възглавницата се пълни засяга нивата на комфорт . Някои пълнежи пристанищни алергени и насърчаване безсънна нощ на кихане и задръстванията . Пяна е един от най-често срещаните пълнители за възглавници . Тя ' е хигиенично , тя ' S евтин и го моделира на тялото. Той също има тенденция да се разпада с възрастта и излагането на топлина . Fiberfill е чист и разумни цени , но след няколко измивания , защото смесва . Гъшият пух е невероятно мека , но и скъпо. За тези, които имат малък бюджет , гъши пух понякога е примесена с патешки пера. Спални възглавници са с правоъгълна форма и се различават от стандартния размер цар. Възглавници за тяло са предназначени за спане и са дълги до 5 метра.

Спални възглавници са покрити с памук или комбинация от полиестер и памук. Покритието е да държи плънката във възглавницата . Самата възглавницата обикновено се покрива със защитно покритие, ципове затворена и трябва да се измиват редовно . Възглавница случаи се използват над възглавницата покритие . Наем Декоративни

Възглавници са декоративни , когато се използва като аксесоари за дивани и столове. Те носят в поп на цвят , без да изисква много промени . Смяна изложени възглавниците хвърляне в една стая променя целия облик само за няколко секунди.

Тя ' е възможно за една възглавница да дойде във всеки триизмерна форма , включително флора и фауна. Продълговати възглавници понякога се наричат ​​лумбални възглавници , защото те са се изплъзна зад малките на гърба, за да го подкрепят. Декоративни възглавници също идват в кръгли форми. Етаж възглавници обикновено 36 квадратни инча и са предназначени за излежаване на пода . Тъкани за декоративни възглавници идват в памук , полиестер, смеси и коприни .

От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/pillows-throws/1019066088.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.