Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Paint & Wallpaper >> Content

Добавянето на техники за боядисване на стени

Ако се интересувате от добавяне на обрат на външния вид на вашите вътрешни стени , има няколко по-добри начини да го направят , отколкото с смесване на цветовете , който ви позволява да създадете външен вид и усещане , че просто никога не биха могли да съществуват , ако е бил използван един-единствен плътен цвят , вместо . За щастие , смесване на цветовете не трябва да бъде трудно , особено ако сложиш на правилното време и енергия в изучаването на различни техники. Rag

Един от най-честите и прости техники цвят - смесване е известен като " жилки ", която е една техника, която ви позволява да комбинирате цветове по абстрактен начин , с крайния резултат наподобяващи това, което мнозина хора се отнасят до като цвета на пране. Един от начините да оцветявам вашата стена е с помощта на кърпа или парцал. В зависимост от това как е сгънат парцала , вие ще се окажете с различни абстрактни линии, които могат да бъдат изключително привлекателна. Винаги използвайте чиста кърпа , за да предотвратите появата на прах и отломки остана в боята на стената ви .


Brush

Ако остри линии , които идват от жилки с парцал Ейрън " т за вас , може да искате да се опита да оцветявам вашите стени с четка , която ще остави ясни четката , за да създадете доста настроение и усещане. Докато жилки с четка отнема повече умения, отколкото това с парцал , крайните резултати могат да бъдат още по- драматично.

От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/paint-wallpaper/1019066072.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.