Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Paint & Wallpaper >> Content

Как да се определи остъргват Paint на Уол

остъргват стена боя е добър пример за това защо е важно да се запази малко количество боя за спешни обиране . Катастрофите се случват , и ако съхранявате някои от оригиналната боя , вие ще бъдете в състояние да отстрани проблема лесно. Това е за предпочитане да посетите няколко DIY магазини с надеждата те имат тест пот на цвета, който първоначално използва . Ако не можете да намерите тест пот , може да бъдат принудени да закупят голям калай, когато всичко, което се изисква , е една четка натоварване на paint.Things ви е нужно
Square на кухненско алуминиево фолио
Шкурка <Бразилски > Шпакловъчни паста
Filler Knife
Vacuum Cleaner
влажна гъба
Paint
Paintbrush

Покажи повече инструкции
е. 1

Поставете квадрата на алуминий фолио на пода , точно под зоната на стената , върху която сте работили . Внимателно пясък стърганата областта на боя, за да се отстранят всички шашави ръбове и вакуум на стената с помощта на малка четка прикачения файл , за да се отстранят всички шлифоване прах.

2

Поставете малко Шпакловъчни паста в остъргват района и използвайте пълнител нож, за да го разпространява. След като стърженето е попълнено , отстранете излишната Шпакловъчни паста с ножа за пълнене , и да позволи на ремонта да изсъхне. Внимателно пясък сухото Шпакловъчни пастата напълно ниво с останалата част от стената.


3

Вакуум района отново , използвайки малка четка прикачения файл , за да се отстранят всички шлифоване прах . Измийте засегнатата с влажна гъба, за да се премахнат всички следи от мръсотия района. Позволете на стената, за да изсъхне напълно .

4

Нанесете боя за стърженето с помощта на малка четка за рисуване . Спред боята , за да го слее със съществуващата боя толкова, колкото е възможно. Оставете боята да изсъхне. Ако остъргват зона изглежда по-лек от ограждащата стена , нанесете втори слой боя по абсолютно същия начин.


От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/paint-wallpaper/1019065851.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.