Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Paint & Wallpaper >> Content

Как да рисува върху стена Glue

Премахване тапет е досаден , отнемаща време работа , а понякога и инат стена лепило не е забравен . Въпреки това се препоръчва лепило или паста да бъде отстранена преди боядисване, понякога труден лепило е невъзможно да се вдигне , без да вредят на стената. Ако се сблъскате с недвижимо стена лепило , можете да рисувате върху него толкова дълго, колкото Ви лекува повърхността на стената , преди да го рисува . Вземете допълнително време подготвяш стената ви за боя, за да не се налага неравни повърхности, бои или пилинг боя later.Things ви е нужно
влажна кърпа
150 - песъчинки шкурка блок
Стенни климатик
Грунд
Четки
интериорна боя на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Разтрийте тапет лепило с влажна кърпа енергично, за да се уверите, че сте премахнали толкова лепило , колкото е възможно . Оставя се на място да изсъхне в продължение на 30 минути, преди да продължите.

2

Sand грубия района с помощта на шкурка блок . Slough разстояние тънък слой на повърхността , и леко се слее ръбовете на лепилото в стената .


3

Нанесете стена балсам за лепени място със суха четка . Оставете да изсъхне за лягане в продължение на най -малко три часа преди да продължите.

4

боя върху слой грунд до стените . Използвайте гладка, дори инсулти да покрие цялата стена или само залепени района , ако вие правите ремонт. Оставете грунда да изсъхне в продължение на един час, преди да продължите.

5

Покрийте стената с един или два слоя интериорна боя . Използвайте четка , за да направи гладки , дори инсулт марка върху лепилото . Оставете първия слой да изсъхне напълно, преди да нанесете втория слой .


От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/paint-wallpaper/1019065658.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.