Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Paint & Wallpaper >> Content

Как да се облекчи с Paint Shade за My Таван

Живопис вашия таван на сянка или две по-лек от стените създава илюзията, че вашият таван е по-висока и стаята ви е по-отворена . Тъй като боята изсъхне по-тъмен , отколкото изглежда , когато е мокра , може да не сте разбрали колко тъмна , че ще изглежда по тавана си, когато го предложат . Вместо отдаване под наем , че по-тъмен цвят боя не се оползотворяват седи в гаража си , опитайте се да го поправя първата , като я изсветляване . Макар че не е обикновено се препоръчва да подправяте със специфични формули за боя , тя може да бъде на стойност един изстрел в краен случай . Нещата ще трябва
Quart или галон на основа бял цвят
Paint бъркалка
Large 3 - или 5- галон кофа
Paintbrush
скрап борда или картон
Сешоар

Показване повече инструкции

1

Вземете един литър или галон контейнер от същия точно същата основа бял цвят , както се използва , за да се смесват цветна боя. Покупка на една и съща марка , вид и от същата финала , защото боята , която използвате .

2

Уверете се, че вашият цвят боя е затворен добре . Завъртете кутията с главата надолу в продължение на 15 минути. Това helpw пигмент, който се е установил на дъното, разбъркайте отново в основата на боя . Завъртете кутия от дясната страна - нагоре и да го отворите .


3

Разбърква се в продължение на няколко минути, за да се гарантира, пигментът и другите елементи в боя са равномерно разпределени . Изсипете боята в една голяма кофа .

4

Отворете бяла основа и това се разбърква в продължение на няколко минути, за да се слее напълно всички компоненти на боя .

5

Изсипете бяла боя база в цвят основата на малки стъпки , около 1/4 чаша наведнъж. Веднага след като се добавя малко бяла основа , той разбърква в цвят боя .

6

Спрете добавяне на база , когато се приближава цвят желаете. По-добре е да се заблуждават от страна на повишено внимание ; винаги можете да добавите повече бяло да олекне допълнително , но вие няма да можете да го затъмните пак , ако отидете твърде далеч.

7

Намажете тънък слой на новия цвят на парче скрап дърво или картон. Включете сешоара и насочвайки я към боядисаната скрап в продължение на няколко минути , за да изсъхне. Тъй като цветовете изглеждат по-тъмни , когато те са сухи, ще имате по-добра представа за това какво ще бъде завършен цвета ако сушите си тест скрап.

8

Добавете още малки количества бяла основа боя , ако необходимо и се разбърква , ако искате да олекне допълнително . Направете още един тест кръпка на отпадъци . Продължи да променяте цвета , докато не сте доволни.


От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/paint-wallpaper/1019010406.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.