Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> осветление >> Content

Интериор Pole Lamp Components

Поради разнообразието и гъвкавостта на интериора полюсни лампи , можете да ги използвате в почти всяка стая в дома си , за да се създаде атмосфера на течност . Изработен е от един единствен метал или дървен прът , тези лампи могат да се състоят от една светлина се използва , за да подчертае една картина , скулптура или тъмна стена - или множество светлини , които можете да се завърта около и коригира по протежение на полюс за леене светлина в различни обекти около една стая. The Vertical полюс

Вертикалната полюс може да бъде или с пружина напрежение полюс , без база, където напрежението от горната и долната част на полюс помага да не падне , или поле с голяма поддържаща база и тегло. Поляците могат да имат лъскав модерен външен вид , като използват бронз , антични месинг или хром , или те могат да включват дърво, за да координира действията си с вашите дървени мебели.


Лампи

The полюс може да има една лампа в горната част на стълба или няколко лампи поставени на интервали по протежение на стълба. Тези лампи често се завъртат в няколко направления , така че можете да маркирате картина в стаята си или да светне една ъгъл за използване при четене . Лампа нюанси идват в бельо или синтетични материи. Можете също да търсите за модел, който да съответства на останалата част от обзавеждането , или да се откажете за стъкло , естествен пергамент или керамична лампа сянка за чист, съвременен вид .

От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/lighting/1019065230.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.